docent Departement Medische & Klinische Psychologie (0,2-0,5 fte)

docent Departement Medische & Klinische Psychologie (0,2-0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 30 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Gezondheid, Organisatie en de Verhouding staat-burger-maatschappij. Met een inspirerende werkomgeving daagt de faculteit haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Het departement Medische en Klinische Psychologie is voor het collegejaar 2020-2021 op zoek naar een:

Docent (0,2 - 0,5 fte)

Startdatum: medio augustus 2020

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over een doctoraal/masterdiploma in de medische of klinische psychologie dan wel een aanverwante opleiding, is bij voorkeur gepromoveerd, tevens werkzaam in de klinische praktijk en heeft affiniteit met (klinisch en/of medisch) psychologisch onderzoek. Van de kandidaten wordt een positieve motivatie voor het geven van onderwijs verwacht en een inspirerende opstelling tegenover studenten. Ervaring in het geven van universitair onderwijs en goede beoordelingen hiervoor zijn een pré. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

U wordt aangesteld bij het departement Medische en Klinische Psychology de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband in het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Docent 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.790 en maximaal € 4.402 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. De functie betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 12 maanden. Indiensttreding is bij voorkeur medio augustus 2020.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 8—20 uur per week
  • Universitair
  • 16811

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps