Bestuursadviseur Raad van Bestuur

Bestuursadviseur Raad van Bestuur

Geplaatst Deadline Locatie
1 jul 19 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bent u in staat om complexe dossiers in korte tijd eigen te maken? Bent u een goede sparringpartner? Voelt u zich thuis in een dynamisch speelveld? De decaan van de Raad van Bestuur (RvB), prof. dr. Pancras Hogendoorn, zoekt een bestuursadviseur. Binnen deze functie staat u volop in de dagelijkse dynamiek, op een unieke plek in de organisatie!

Functieomschrijving

Als bestuursadviseur RvB werkt u voor de decaan. Waar nodig en mogelijk bent u inzetbaar voor de gehele RvB op bestuurlijke en beleidsmatige aspecten van onze kerntaken: onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. De portefeuille en agenda richten zich met name op onderzoek, onderwijs, valorisatie en externe samenwerkingen. De decaan geeft leiding aan de directoraten Onderzoek, Onderwijs en Opleidingen, LURIS en Communicatie, en heeft onder andere contacten met de Universiteit Leiden, het Leiden Bioscience Park, LUMC-Campus Den Haag, de NFU, LERU en Topsector LSH. Als beleidsadviseur weet u ongevraagd wat er moet gebeuren, draagt u bij aan integraliteit en bent u in staat strategie te ontwikkelen. In de dagelijkse werkzaamheden verkent u organisatievraagstukken, geeft u adviezen en bereidt u besluitvorming voor. U maakt presentaties, bereidt vergaderingen en bijeenkomsten voor en kunt organisatie-, bestuurlijke- en persoonlijke belangen goed tegen elkaar afwegen. U begeleidt en ondersteunt strategische projecten en coördineert bestuurlijke trajecten. U bent inventief en biedt oplossingen voor vraagstukken met veel onzekerheden. Daarbij vindt u het ook niet vervelend om de bestuurder bij praktische zaken te ondersteunen. Tot slot bent u bekend met stakeholdermanagement en relatiebeheer en zoekt u graag de buitenwereld op.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zoeken bovenal een sociaalvaardige, betrokken en nieuwsgierige collega. Daarbij bent u in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur op het gebied van bestuurskunde, organisatiewetenschappen, gezondheidswetenschappen, of een aanverwante studie. Ook kandidaten met een (bio)medische achtergrond, in combinatie met de juiste aanvullende ervaring, nodigen we van harte uit te solliciteren. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat u meerdere jaren ervaring hebt in een vergelijkbare functie in de (semi-)publieke sector, een universitaire organisatie of bij een overheidsinstelling. Verder beschikt u over actuele kennis op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor een universitair medisch centrum. U kunt goed overweg met de huidige digitale mogelijkheden, werkt het best onder druk en ‘thinking on your feet’ is vanzelfsprekend. Tenslotte herkent u zich in de volgende competenties: analytisch, innovatief, ondernemend, flexibel, sensitief en probleemoplossend.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. U krijgte in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 6.641,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 13, cao UMC).

Afdeling

Raad van Bestuur (RvB)

De Raad van Bestuur (RvB) is het bestuursorgaan van het LUMC, verantwoordelijk voor de strategie, en regelt en bestuurt de zaken die het LUMC als geheel aangaan. De taken van de RvB staan beschreven in de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, de UMC Governance-code en het Bestuursreglement LUMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €6641 per maand
  • Universitair
  • G.20.YP.39

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you