Sharepoint online Beheerder

Sharepoint online Beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
3 jul 22 aug Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil je meedoen met het team van koplopers van Wageningen University & Research? Ben je bereid om onze collega's te helpen antwoorden te vinden op de uitdagingen van de wereld op het gebied van landbouw, gezond voedsel en de leefomgeving? Afhankelijk van je kennis en ervaring is je salaris maximaal € 4.549 bruto per maand op basis van 36 uur per week, waar op termijn doorgroei naar senior beheerder nog mogelijk is. Maar wat dacht je van een IT-landschap dat enorm in beweging is en blijft? In een van de mooiste gebouwen van onze campus!

Wij zoeken een veelzijdige Sharepointbeheerder die het leuk vindt om zowel onze on-premise als Online Sharepoint omgeving goed in te richten en beschikbaar te stellen aan onze gebruikers. Samen met die gebruikers zoek je uit wat de wensen zijn en hoe die het beste te realiseren zijn. Je snapt hoe bedrijfsprocessen werken en wilt deze graag optimaal ondersteunen met onze applicaties. Je werkt mee aan de ontwikkeling van onze Sharepointdienst en houdt goed in de gaten welke ontwikkelingen er zijn in de markt en bij de leverancier. Je kent en volgt de ontwikkelingen op zowel on-premise als online gebied. Je geeft uitleg en training aan gebruikers die het nodig hebben.

Wij zijn het Multidisciplinair Team Datamanagement & Hosting Services, onderdeel van FB-IT, en zijn met 12 medewerkers verantwoordelijk voor het hosten en beheren van 80 (voornamelijk web-based) applicaties en diensten, en honderden MS SQL- en Oracle-databases. Je bent primair verantwoordelijk voor het functioneel beheer van onze Sharepointomgevingen, maar je hebt een duidelijke affiniteit met techniek. Daarbij is er ruimte om technisch applicatief beheer over diverse webhostingomgevingen op te pakken, of mee te werken aan het opzetten van onze monitoring omgeving.

Onze primaire taak bestaat uit het in de lucht houden van de databases en web-omgevingen van Wageningen University & Research, waarbij we rekening houden met onze gebruikers, klanten en alle aanpalende systemen. Door het bewegende landschap en technieken verandert de rol van FB-IT voortdurend, en jij verandert mee. Zowel regulier beheer (incident afhandeling, monitoring, changes, onderhoud, troubleshooting), het opzetten, beveiligen, patchen, upgraden en migreren van Sharepoint omgevingen, applicaties en diensten, het automatiseren van taken en werkzaamheden, maar ook het verlenen van consultancy en advies behoren tot je werkzaamheden.

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan het onderzoeken van de mogelijkheden van Sharepoint in de cloud (MS 365). Je bent in staat om hiervoor de specificaties, systeemarchitectuur en het technisch ontwerp op te stellen en om migraties voor te bereiden en samen met onze gebruikers uit te voeren. Je hebt hiervoor de communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en initiatiefrijk en hebt voldoende organisatievermogen.

Daarnaast werk je als Sharepoint Beheerder mee aan verbetering van de dienstverlening door innovatie. Gebruik makend van agile methodieken werk je samen in een team, waarbij je samen verantwoordelijk bent voor de geleverde dienstverlening, kennis deelt en elkaars achtervang bent. Je herkent repeterende werkzaamheden en ontwerpt en implementeert oplossingen om deze te automatiseren. Ben jij de professional die constant op zoek wil zijn naar manieren om je werk en je team te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats tijdens kantooruren en vanuit een mooie en moderne werkomgeving op onze groene en levendige campus in Wageningen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij:
  • Afgeronde relevante HBO opleiding of de bereidheid deze te volgen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het werken in grote en complexe enterprise omgevingen.
  • Ervaring met het beheren van Sharepoint 2016
  • Kennis van Microsoft 365 (in het bijzonder Sharepoint Online)
  • Kennis van Windows Server 2016
  • Kunnen scripten in Powershell
  • Bij voorkeur ervaring in een gemixte Windows/Linux omgeving
  • Kennis van en ervaring met Agile werken is een pré.
  • Als Sharepoint Beheerder bezit je goede communicatieve vaardigheden, ben je klantgericht, neem je initiatief en heb je voldoende organisatievermogen.
  • Leergierig en onderzoekend.
  • Een ingebakken gevoel voor security.
  • Ambitie om repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.861 tot maximaal € 4.084 (schaal 9) of maximaal € 4.549 (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 9/10).
Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar, met de intentie een vaste aanstelling aan te gaan. Bovendien is een dienstverband van 0,8 fte bespreekbaar.

Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 171 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 204 compensatie uren per jaar op te bouwen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
  • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.
Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

To explore the potential of nature to improve the quality of life. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact en maakt grote stappen in haar informatievoorziening. In 2018 vierden wij ons 100-jarig bestaan en we zijn al volop bezig met de volgende honderd jaar met voor IT belangrijke thema's zoals data driven science en digitalisering en flexibilisering van het (online) onderwijs.

De IT-organisatie binnen het Facilitair Bedrijf (FB-IT) zorgt met 160 medewerkers voor een goed werkende en moderne ICT- en digitale (leer) omgeving voor onderwijs en onderzoek. IT is een flexibele, wendbare (agile) organisatie met volop ontwikkel- en carrièrekansen voor IT-specialisten op verschillende niveaus. Wij zijn leverancier van stabiele basisvoorzieningen en werken samen met de business in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van onder andere digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie. Wij zijn trots op onze tweede plaats op de ranglijst van beste werkgevers bij niet-ICT-organisaties volgens de Computable Career Guide 2019, zie:
https://www2.computable.nl/apps/career-guide/werkgeversonderzoek-niet-ict-organisaties.php

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • 634030

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you