Content Coördinator Marketing & Recruitment (M&R) (1.0 fte / 40 uur)

Content Coördinator Marketing & Recruitment (M&R) (1.0 fte / 40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
3 jul 31 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University’s Marketing & Communicatie Divisie is op zoek naar een ervaren, betrokken en enthousiaste Content Coördinator M&R

Functieomschrijving

Als Content Coördinator M&R is het jouw rol om ervoor te zorgen dat (internationale) studiekiezers voorzien worden in hun informatiebehoefte en geënthousiasmeerd raken voor onze universiteit en opleidingen. Dit doe je door een eenduidig beeld van Tilburg University en haar opleidingen naar buiten te brengen waarbij het centraal staat dat de content de studiekiezers aanspreekt en hen ertoe aanzet een verbinding met ons aan te gaan (bijvoorbeeld het bezoeken van onze voorlichtingsevenementen).

Jij weet on- en offline marketingcommunicatie feilloos met elkaar te verenigen in een (omnichannel) contentstrategie. Samen met collega Content Experts verzorg je vervolgens de uitrol van de strategie. Je bent verantwoordelijk voor de contentplanning en het beheer daarvan. Plannen en prioriteiten stem je af met collega’s met wie je ook op projectbasis samenwerkt, waaronder de Traffic Manager, Online Campaigns Experts, Internal Account Managers, Online Marketing Adviseur en SEA-specialist. Voor veelzijdige (content)projecten draai jij je hand niet om. 

Je adviseert (proactief) over content gebruik, maar bent ook uitvoerend inzetbaar. Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook oog voor het teamproces. Bovendien verlies je nooit het gezamenlijke doel uit het oog; werving van nationale en internationale bachelor- en masterstudenten voor Tilburg University. 
 
Verantwoordelijkheden en taken

  • Ontwikkelen en uitrollen van de (omnichannel) contentstrategie
  • Verantwoordelijk voor het maken en beheren van de contentplanning/editorial calendars voor onze online en offline kanalen en middelen
  • Coördineren en prioriteren van de werkzaamheden van het content team
  • Inhoudelijke begeleiding en inspiratie van de collega Content Experts; daar waar nodig breng je hen de fijne kneepjes van het vak bij. Je staat altijd voor je collega's klaar om een stuk tekst te redigeren of hen te voorzien van advies
  • (Proactief) adviseren van collega’s binnen en buiten M&R over on- en offline content gebruik
  • Leveren van input voor zowel on- als offline campagnes en events ten behoeve van werving (tekst / fotografie / video)
  • Schrijven en redactie van (online) teksten
  • Analyses maken en op basis hiervan bepalen welke acties nodig zijn (waaronder SEO- en SEA-rapportages)
  • Werken in (content)projecten als projectleider of –lid, zoals het ontwikkelen van video’s / brochures ten behoeve van werving
  • Behalen van targets in teamverband
  • Verantwoordelijk voor halfjaarlijkse voortgangsrapportages en jaarlijkse evaluatie rapportages. De voortgangsrapportages en evaluaties van de gegenereerde content leiden tot aanbevelingen die door het M&R Strategic Marketing & Development team gebruikt kunnen worden. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op tenminste hbo-niveau op het gebied van marketing, commercie en/of communicatie. Marketingdiploma’s zoals NIMA-A, B strekken tot voordeel. Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de sector en de doelgroep. Tijdens je opleiding en carrière heb je ervaring opgedaan met het vermarkten van producten op creatieve en voor de doelgroep aansprekende vormen.

Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en uitrollen van een omnichannel contentstrategie, waarbij je actuele kennis van en ervaring met online en offline content marketing(strategieën) kunt inbrengen. Zowel online als offline communicatiemiddelen zijn je niet vreemd. Je onderkent het belang van marktonderzoek en weet welke bijdrage marktonderzoek kan leveren aan de marketing van opleidingen/cursussen. Je weet je kennis om te zetten in passende contentadviezen en bent eraan gewend om deze proactief te delen met interne en externe partijen. 

Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het maken en bewaken van een planning en het aansturen van collega’s op het halen van gestelde deadlines. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en houdt in planvorming oog voor de praktische uitvoerbaarheid. Je bent resultaatgericht en weet anderen mee te krijgen in het bereiken van die resultaten. Je bent flexibel en kunt goed samenwerken. Je houdt oog voor een prettige werksfeer, terwijl je anderen durft aan te spreken op gemaakte werkafspraken. 

Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is zeer goed, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je beschikt over goede presentatie-, advies en netwerkvaardigheden. Kennis van Office-applicaties is een must en kennis van andere tools waaronder Google Analytics, Photoshop en/of InDesign is een waardevolle pré. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en onder voorbehoud van ongewijzigde organisatorische- en economische omstandigheden.

Het salaris is onder andere afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal €4402 bruto per maand (salarisschaal 10, UFO-functie Communicatie adviseur 3). De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent Tilburg University een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden verwijzen we naar onze website
https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/vacatures/.

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Understanding Society

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 1.500 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Afdeling

Marketing & Communicatie

De divisie Marketing & Communication (M&C) van University Services richt zich enerzijds op de werving van nationale en internationale studenten voor alle opleidingen van Tilburg University, en anderzijds op de profilering van de universiteit naar interne en externe stakeholders van de universiteit. Belangrijke aandachtsgebieden van de divisie zijn corporate communicatie en woordvoering, wetenschapscommunicatie, marketing en werving, communicatie naar en interactie met studenten en medewerkers. Academic Forum en het Wetenschapsknooppunt maken tevens deel uit van de divisie. Opdrachtgevers van de divisie zijn het College van Bestuur, faculteiten, instituten en andere divisies van de universiteit.

Marketing & Communicatie

Specificaties

  • Marketing en communicatie; Management; HRM
  • max. 40 uur per week
  • max. €4402 per maand
  • HBO
  • 16827

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you