AIOS Radiotherapie

AIOS Radiotherapie

Geplaatst Deadline Locatie
7 jul 16 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De opleiding tot radiotherapeut-oncoloog bestaat uit een vijfjarig traject waarbij je competentiegericht wordt opgeleid. Wij volgen de opleidingseisen zoals gesteld door de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten.

Hoe de opleiding er precies uit gaat zien hangt deels af van de keuzes die we samen maken. Maar om jezelf in vijf jaar te ontwikkelen tot een uitstekende specialist:
  • Leer je patiënten met een kwaadaardige aandoening zelfstandig te behandelen en te begeleiden.
  • Leren we je zelfstandig onderzoek uit te voeren binnen het vakgebied radiotherapie.
  • Draai je mee in multidisciplinaire teams rondom de oncologische patiënt.
  • Word je opgeleid in de verschillende competenties rondom het CAN-MED model.
  • Volg je zowel intern als extern cursorisch onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar artsen met gevoel voor de technische aspecten van het vak die gaan voor de beste patiëntenzorg. Daarnaast heb je de geneeskundeopleiding afgerond en ben je BIG-geregistreerd (of je rondt dit binnenkort af). Bij voorkeur heb je al enige ervaring met patiëntenzorg of onderzoek binnen de radiotherapie of daarbuiten.

Je kunt zelfstandig binnen teamverband werken en hebt goede organisatorische, contactuele en communicatieve vaardigheden. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 jaar, voor de duur van de opleiding.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Radiotherapie: werken bij een afdeling met een centrale rol in de regio en een internationale naam.
De afdeling Radiotherapie levert topklinische zorg voor een grote regio. Veel oncologische patiënten die elders niet (meer) behandeld kunnen worden bezoeken het Radboudumc. We werken elke dag aan innovaties en nieuwe behandelmethoden om de zorg binnen ons vakgebied verder te verbeteren. Daartoe verrichten we doorlopend internationaal erkend wetenschappelijk onderzoek en zijn we als instituut actief betrokken bij nationale en internationale onderzoeksprogramma's. Met name de samenwerking binnen het Radiotherapy OncoImmunology laboratorium (ROI) is een van onze speerpunten.

We beschikken over de modernste apparatuur: verdeeld over 3 locaties staan 7 versnellers, cone beam CT's, faciliteiten voor brachytherapie, stereotactische radiotherapie en we werken aan de klinische implementatie van een MRI-versneller.

Naast de 10 AIOS die bij ons in opleiding zijn, werken op de afdeling Radiotherapie radiotherapeuten, klinisch fysici, radiotherapeutisch laboranten, onderzoekers en diverse ondersteunende disciplines nauw met elkaar samen.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 46 uur per week
  • €3543—€4890 per maand
  • Universitair
  • 122881-P634860-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you