Dual Career Officer (LDE)

Dual Career Officer (LDE)

Geplaatst Deadline Locatie
8 jul 1 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Leiden-Delft-Erasmus (LDE) strategische samenwerking in onderzoek en onderwijs Dual Career Officer (LDE)

Functieomschrijving

Als Dual Career Officer ben je het eerste aanspreekpunt voor de werkzoekende partners van nieuwe internationale wetenschappelijke staf van de Universiteiten Leiden, Delft en Erasmus en faciliteer je de instroom op de Nederlandse arbeidsmarkt. Je krijgt energie van het creëren van kansen voor anderen.

Je begeleidt kandidaten en introduceert hen waar mogelijk bij organisaties en bedrijven, gebruikmakend van het bestaande Dual Career Network. Daarnaast schroom je ook niet om nieuwe contacten te leggen of je eigen netwerk in te zetten om kandidaten te introduceren bij potentiele werkgevers waarmee je het netwerk verder uitbouwt.

Je voert intakegesprekken met de kandidaten op drie locaties (Leiden, Delft, Rotterdam) en stemt het begeleidingsproces waar nodig af met de lokale loopbaanadviseurs. Kandidaatsgegevens en contactmomenten leg je vast in het digitale CRM-systeem en je genereert ken- en stuurgetallen om plaatsing te kunnen monitoren.

Naast de instroom op de arbeidsmarkt onderken je het belang van de sociale landing van deze internationale kandidaten. Je ontplooit activiteiten om kandidaten binnen het netwerk met elkaar in contact te brengen en vergroot het zelforganiserend vermogen van de groep.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

 • Ervaring op het gebied van (online) arbeidsbemiddeling en een aantoonbare affiniteit met diverse internationale en culturele achtergronden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Meerdere talen is een pré;
 • Ervaring met het op- en uitbouwen van relaties en een zakelijk netwerk. Bij voorkeur heb je al een goed zakelijk netwerk opgebouwd in de omgeving van Leiden, Delft en Rotterdam;
 • Een matchmaker pur sang. Je wacht niet af, maar neemt initiatief;
 • Je bent enthousiast, hebt lef, bent betrokken en toegankelijk. Daarnaast kan je goed plannen en ga je zelfstandig te werk;
 • Je hebt uitstekende kennis van LinkedIn en andere online media;
 • Ervaring met CRM-systemen;
 • Hbo/wo werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband wordt aangegaan conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10). Het dienstverband wordt aangegaan bij één van de drie participerende universiteiten.

Diversiteit
De drie universiteiten hechten groot belang aan diversiteit en verwelkomen daarom speciaal sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

De samenwerking tussen de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit heeft de vorm van een strategische alliantie. Dat houdt in dat de drie universiteiten vanuit een gezamenlijke visie en gezamenlijke doelstellingen samenwerken op specifieke terreinen. 

Om onze internationale concurrentiepositie op peil te houden en te versterken willen we internationaal wetenschappelijk talent op een duurzame manier werven en binden. De kans dat dit talent in ons land komt werken en voor langere tijd aan de universiteiten verbonden blijft, is groter als er ook voor de partner een aantrekkelijk perspectief is. Daar richt het Dual Career Network (DCN) van Leiden-Delft-Erasmus zich op. Het Dual Career Network is gestart in 2018 en maakt deel uit van het lokale Dual Career Programme (DCP).

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • HBO
 • 20-296

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311 EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps