Secretaris onderzoeksschool Wageningen Institute of Animal Sciences

Secretaris onderzoeksschool Wageningen Institute of Animal Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 27 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Secretaris van de Onderzoeksschool Wageningen Institute of Animal Sciences (WIAS) ontwikkelt in samenspraak met de directeur het onderzoeks- en onderwijsbeleid en de internationalisering van de onderzoeksschool. De secretaris is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid, in samenwerking met de onderwijscoördinator en ondersteund door de secretaresse en de assistent-secretaris van WIAS. De secretaris ondersteunt de directeur in kwaliteitsbewaking van het onderzoek binnen WIAS en is verantwoordelijk voor de organisatie van de peer review en mid-term evaluatie. De volgende peer review vindt plaats in 2021. De secretaris bereidt de vergaderingen en de besluiten van het bestuur voor en organiseert bezoeken van de International Advisory Board. Tot slot neemt de secretaris deel aan diverse overleggen en commissies i.r.t. het onderzoeksbeleid van WU.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een professional, bij voorkeur gepromoveerd, die zelfstandig, proactief en resultaatgericht is. Je houding typeert zich door een dienstverlenende, communicatieve, analytische en samenwerking zoekende instelling. Je kunt goed plannen en organiseren, bent creatief en in staat om leiding te geven aan het WIAS bureau. Je hebt kennis van onderzoekscholen, onderzoeksbeleid en de opleiding van promovendi, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Kennis van de organisatie van WUR en haar graduate schools is een pre. Je beschikt over uitstekende mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende functie (38 uur per week) in een prettige, dynamische werkomgeving. Salaris in overeenstemming met ervaring en maximaal € 5.826,-- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 12). Het betreft een functie met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een weektaak van vier dagen is eventueel bespreekbaar.

Werkgever

Wageningen University & Research

WIAS is één van de zes onderzoeksscholen van Wageningen University gericht op onderzoeksactiviteiten in het domein van dierwetenschappen en aanverwante onderzoeksvelden. Binnen WIAS zijn ongeveer 200 promovendi werkzaam. WIAS is verantwoordelijk voor hun training en opleiding.

De Animal Sciences Group is het samenwerkingsverband waarin Wageningen Universiteit, Departement Dier en de onderzoeksinstituten Wageningen Livestock Research, Wageningen marine research en Wageningen Bio-Veterinary research samenwerken op het gebied van dier-gerelateerd onderzoek en onderwijs.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 635519

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you