Junior Analist Elektronenmicroscopie

Junior Analist Elektronenmicroscopie

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 2 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij laborant met een afgeronde relevante HLO of hbo-opleiding, met affiniteit en bij voorkeur ervaring met sample preparatie en elektronenmicroscopische technieken binnen een wetenschappelijk laboratorium? Dan ben jij de (junior) analist die we zoeken!

Functieomschrijving

Binnen de vakgroep Elektronenmicroscopie zijn wij op zoek naar een (junior) analist met affiniteit voor microscopie. De positie maakt onderdeel uit van een traject binnen de afdeling elektronenmicroscopie van het LUMC waarbij de integratie van de nieuwste 3D-volume imagingtechnieken van cellen en weefsels centraal staat. Dit project richt zich op de optimalisatie en stroomlijning van de sample preparatie, en de acquisitie en verwerking van data om optimaal gebruik te kunnen maken van de aanwezige hoogwaardige apparatuur. De werkzaamheden zullen bestaan uit het prepareren van samples, acquisitie en de verwerking van data. Ook is er binnen de functie veel ruimte voor het eigen maken van nieuwe technieken.

Samenvatting

·        Je draagt bij aan de optimalisatie en stroomlijning van sample preparatie en de acquisitie en verwerking van data

·        Je draagt bij aan een project waar 3D-volume imagingtechnieken van cellen en weefsels centraal staan

·        Als junior heb je de mogelijkheid veel te leren over nieuwe technieken en krijg je de mogelijkheid om door te ontwikkelen binnen het LUMC

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zoeken een kandidaat met een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld HLO met werk- of stage-ervaring in een wetenschappelijk laboratorium. Je hebt daarnaast een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en goede communicatieve vaardigheden. Je bent kwaliteitsgericht en een teamspeler met een grote mate van accuratesse, betrokkenheid en zelfstandigheid. Je kunt georganiseerd werken en de juiste procedures volgen. Ervaring met licht en of elektron microscopie is een pre. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 2023.

Je werkt in een dienstverband van 24-36 uur per week. Het salaris bedraagt € 3.280,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

afdeling Cel en Chemische Biologie

Je werkt in de Elektronenmicroscopiegroep van de afdeling Cel en Chemische Biologie (CCB). De CCB is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten voor moleculaire biologie en celbiologie, microscopie, chemie, proteomics, genetica (inclusief DNA-bewerking) en eiwitchemie. We geloven dat door nieuwsgierigheid gedreven en experimenteel ingesteld onderzoek door getalenteerde onderzoekers de kern is voor progressie in medische biologie. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • 24—36 uur per week
  • max. €3280 per maand
  • HBO+
  • D.20.MH.MR.40

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2300 RC, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you