Internist - oncoloog met speciale aandacht voor patiëntenzorg

Internist - oncoloog met speciale aandacht voor patiëntenzorg

Geplaatst Deadline Locatie
10 jul 23 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per 1 september 2020 hebben wij een vacature voor een internist-oncoloog, die een belangrijke taak zal hebben bij de poliklinische patiëntenzorg van patiënten met kanker. Jouw inzet zal gevraagd worden voor meerdere zorgketens.

Taken en verantwoordelijkheden

Patiëntenzorg
Je biedt uitstekende poliklinische zorg voor patiënten met kanker. Ook wordt je ingezet voor andere algemene taken binnen de afdeling Medische Oncologie. Je superviseert fellows, verpleegkundig specialisten en casemanagers. Waar nodig heb je zelf het spoedsein. Je woont de overdracht van de afdeling Medische Oncologie bij, participeert in het dienstrooster en participeert in de verschillende multidisciplinaire overleggen.

Onderzoek
Je bevordert inclusie van patiënten in trials en verbetert de kwaliteit van studies voor het deel dat op de afdeling Medische Oncologie loopt.

Onderwijs
Je bent onderdeel van het opleidingsteam en draagt bij aan het onderwijs aan en de supervisie van aios en co-assistenten. Ook participeer je in het onderwijs aan geneeskundestudenten, verpleegkundigen of fellows.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een internist-oncoloog met een hart voor academische patiëntenzorg. Daarnaast ben je communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt.

Vooral internist - oncologen die hun opleiding net hebben afgerond of dit binnenkort gaan doen worden uitgenodigd te reageren.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Centrum voor Oncologie. Multidisciplinair werken staat hier hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de patiëntenzorg als het onderzoek. De verpleegafdeling, dagbehandeling en polikliniek zijn geïntegreerd om een goede stroomlijning in de behandeling voor onze patiënten te waarborgen.

Er is extra aandacht voor adolescenten en jong volwassenen (AYA) met kanker, maar ook voor ouderen oncologie. Ingebed in patiëntenzorg vindt vroeg klinisch onderzoek, alsmede farmacologisch, pathologisch, genetisch en imaging gestuurd onderzoek plaats. Er is een nauwe relatie met het Laboratorium Tumorimmunologie.

Binnen de afdeling Medische Oncologie zijn momenteel 16 stafleden werkzaam (deels parttime verbonden aan onze afdeling). Enthousiaste en betrokken fellows, arts-onderzoekers en studenten dragen bij aan het onderwijs- en opleidingsklimaat van de afdeling.

Het Radboudumc streeft naar excellentie in alle academische taken, maar streeft er ook naar om de patiënt een belangrijke stem in het behandelteam te geven. Samenwerking binnen netwerken en partnerships zijn actuele Radboud thema's om een optimale organisatie van oncologische zorg duurzaam vorm te kunnen geven.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 32—38 uur per week
  • €5979—€7156 per maand
  • Universitair
  • 123123-P635954-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you