Technisch beheerder Infrastructuur (Databases)

Technisch beheerder Infrastructuur (Databases)

Geplaatst Deadline Locatie
10 jul 16 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde ICT-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, je hebt de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie?

Een goed draaiend Informatie Management is van vitaal belang voor de zorg, research & onderwijs en bedrijfsvoering processen binnen het Radboudumc, die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van het Radboudumc. De technisch beheerder (databases) heeft zijn focus primair op de database omgevingen draaiend op Microsoft SQL en Caché en beheert deze door het uitvoeren van Incident, Problem en Change processen, in lijn met policies en standaarden.

Binnen de eenheid Infrastructuur zijn verschillende teams actief waarin de verschillende diensten die geleverd worden aan het Radboudumc zijn geclusterd. Het team Infrastructuur beheert, optimaliseert en vernieuwt kritische IT omgevingen binnen het Radboudumc. Hiertoe behoren onder andere SQL en Caché database systemen. Als technisch beheerder (database) ben je verantwoordelijk voor de operationele werking en beschikbaarheid van de Database omgeving.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Afgeronde (of studerende voor) opleiding Microsoft SQL/Microsoft Azure.
  • Afgeronde opleiding Caché System Manager (of bereidheid daartoe opleidingen te volgen).
  • Kennis van en ervaring met Linux.
  • ITIL gecertificeerd (minimaal Foundation).
  • Kan systematisch werken en analytisch denken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, uitstekende communicatie, presentatie en documentatie vaardigheden.
  • Moet uitstekend in een groep kunnen werken maar ook zelfstandig uit de voeten kunnen.
  • Bereid tot het draaien van 7*24 bereikbaarheidsdiensten (circa 1x per 6 weken).
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 9 (maximaal 3.778) of schaal 10 (maximaal 4.152) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Werken bij Informatie Management
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega's. Daarnaast zullen wij 'state of the art' ICT oplossingen moeten leveren aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' te bieden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2961—€4481 per maand
  • HBO
  • 123103-P635928-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you