Industrial Liaison Officer HFML-FELIX

Industrial Liaison Officer HFML-FELIX

Geplaatst Deadline Locatie
10 jul 10 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

HFML-FELIX wil de betrokkenheid van bedrijven bij het wetenschappelijk onderzoek en de technische ontwikkeling binnen de faciliteiten verder versterken, teneinde de samenwerking met de industrie uit te kunnen bouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Industrial Liaison Officer die de contacten kan leggen en onderhouden tussen industrie, wetenschap en de onderzoeksfaciliteiten. Heb je goede connecties in de Nederlandse industrie, een uitgebreid netwerk en affiniteit met wetenschap? Dan is deze functie bij HFML-FELIX iets voor jou! 
Als Industrial Liaison Officer ondersteun je de directie om de connecties met industrie verder aan te halen, uit te breiden en een industrieel platform voor HFML-FELIX vorm te geven. Je bent bekend met het topsectorenbeleid en kan de verbinding leggen tussen de wetenschappelijke en industriële partijen. Je bent verantwoordelijk voor het innovatiebeleid (kennisvalorisatie, subsidie aanvragen, ‘societal impact’) en bent actief betrokken om aansluiting te vinden op lokaal, provinciaal en (inter)nationaal beleidsniveau (o.a. TKI’s, stimuleringsfondsen). Je zal HFML-FELIX vertegenwoordigen binnen het Nederlandse ILO-netwerk en in werkgroepen van Europese consortia.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Een academisch werk- en denkniveau (Bèta richting).
  • Een aantal jaar werkervaring in de industrie, een commerciële organisatie of de overheid (EZ).
  • Begrip van wetenschapsbeleid en bedrijfsmatig opereren, en bekendheid met PPS, TKI, TTW et cetera.
  • Ervaring met het bouwen van een netwerk, communicatie en PR middelen.
  • Ervaring met de organisatie van gerichte meetings/events en een (groot) bedrijvennetwerk is een pré.
  • Een communicatieve, collegiale collega die goed kan samenwerken in voortdurend wisselend teamverband met een goed inlevingsvermogen in verschillende partijen.
  • Bereidheid om (kort) te reizen, ook internationaal.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

  • Aanstelling: 32 - 40 uur per week.
  • Maximum salaris per maand € 5.127,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: het betreft een tijdelijke functie van 2 jaar.
  • De gewenste datum indiensttreding is 1 oktober 2020.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica

HFML-FELIX is een internationale onderzoeksinstelling waar sterke magneten en vrije elektronenlasers worden gebruikt voor onderzoek van topniveau. HFML-FELIX wordt bestuurd door de Radboud Universiteit en de Institutenorganisatie van NWO en is onderdeel van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit. Er werken op dit moment ongeveer 80 wetenschappelijke en ondersteunende personeelsleden. De missie van HFML-FELIX is om hoge magneetvelden en intense infrarood en THz straling te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor grensverleggend onderzoek door interne en externe onderzoekers en hiermee, samen met het opleiden van de volgende generatie onderzoekers en ingenieurs, bij te dragen aan de verbetering van de samenleving. Het laboratorium heeft de ambitie om haar positie als internationaal leidend instituut op het gebied van onderzoek aan moleculen en materialen verder te verstevigen. 
HFML-FELIX heeft verschillende wetenschappelijke groepen en twee technische georiënteerde groepen voor Magneet- en Vrije elektronlaser technologie. Het onderzoeksprogramma van het HFML-FELIX is ingebed bij het Institute for Molecules and Materials (IMM), een interdisciplinair onderzoeksinstituut binnen FNWI. Hiernaast ontvangt HFML-FELIX jaarlijks meer dan 400 gastwetenschappers uit de hele wereld die voor hun onderzoek van de faciliteit gebruik maken. Binnen het European Magnetic Field Laboratory (EMFL), de League of European Accelerator-based Photon Sources (LEAPS) en FELs of Europe werkt HFML-FELIX nauw samen met vergelijkbare instellingen in Europa.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • 32—40 uur per week
  • max. €5127 per maand
  • Universitair
  • 1107335

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you