Medewerker Internationalisering UM Student Desk, International Services Desk (0.6 fte)

Medewerker Internationalisering UM Student Desk, International Services Desk (0.6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 jul 31 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
De UM Student Desk van het Studenten Service Centrum (SSC) van de Universiteit Maastricht (UM) is op zoek naar een enthousiaste medewerker Internationalisering.

Ben je proactief, op zoek naar samenwerking en kan jij je goed inleven in de belevingswereld van internationale studenten uit verschillende landen en culturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

 • Je beheert en ondersteunt het Erasmus+ programma en enkele andere kleinere beurzenprogramma’s.
 • Je verzorgt op maat gesneden communicatie over het Erasmus+ programma en je bent een vast aanspreekpunt in het relatiebeheer van het Erasmus+ programma voor UM faculteiten.
 • Je handelt financieel-administratieve zaken af en helpt mee met de voorbereiding van financiële controles en rapportages.
 • Je ondersteunt een senior medewerker van het team met administratieve, communicatieve en financiële zaken voor diverse leenprogramma’s en voor het Vluchtelingenproject.
 • Je bent een enthousiaste aanpakker die graag meedenkt over efficiënte en optimale dienstverlening aan internationale studenten.
 • Je handelt accuraat bij incidenten of problemen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Een nauwkeurige en zorgvuldige collega met affiniteit voor de dienstverlening aan internationale studenten en voor beurzenprogramma’s.

 • Je hebt een afgeronde hogere beroepsopleiding. Je hebt goed ontwikkelde en aantoonbare ervaring met financiële administratie.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je beschikt over multiculturele ervaring en je bent geïnteresseerd in de omgang met studenten van verschillende buitenlandse culturen.
 • Je bent resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en je kunt het overzicht goed behouden. Hierbij beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en betrokkenheid.
 • Tenslotte ben je een echte teamplayer en collegiaal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Wat bieden wij?
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Een aantrekkelijke functie binnen een enthousiaste, dienstverlenende werkomgeving, met het UFO profiel van Medewerker Internationalisering, schaal 8 cao NU en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Nederlandse Universiteiten en lokale UM-bepalingen.

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid tot verlenging met 1 jaar.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

UM Student Desk

Waar ga je werken?

De UM heeft op dit moment zo’n 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit zes Faculteiten en een aantal Service Centra, waaronder het SSC. De UM Student Desk is één van de afdelingen binnen het SSC.

De UM Student Desk voorziet (internationale) studenten van informatie over toelating, inschrijving, collegegeld en diploma-erkenning. Studenten kunnen hier ook terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, carrière-advies of hulp van een psycholoog of loopbaanadviseur. Binnen de UM Student Desk word je, samen met het enthousiaste team van 9 collega’s bij UM International Services Desk, medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan internationale studenten. Hiernaast biedt het SSC allerlei extra curriculaire activiteiten zoals onder andere een breed sportaanbod in het Universitaire Sportcentrum, lezingen en workshops via Studium Generale en talencursussen via het Talencentrum. Kortom: het SSC is er voor de student en communiceert dit met de slogan “We care about you”!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 22.8 uur per week
 • €2656—€3548 per maand
 • HBO
 • AT2020.208

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bonnefantenstraat 2, 6211 KL, Maastricht

Bekijk op Google Maps