Phd student PEGASUS

Phd student PEGASUS

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 4 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

 Als PhD-student is jouw focus in dit project om de doelmatigheid van whole genome sequencing (WGS) te onderzoeken bij patiënten met gemetastaseerde alvleesklierkanker. Binnen de oncologie is een snelle diagnose gecombineerd met de juiste op de persoon afgestemde behandeling essentieel. Jouw werk bestaat uit het opzetten en uitvoeren van en rapporteren over dit onderzoek, waarbij je klinische data verzamelt en analyseert. Daarnaast ga je op zoek naar geschikte data uit de literatuur en bouw je economische rekenmodellen die inzichtelijk maken wat de toegevoegde waarde is van deze diagnostische innovaties. Het opzetten van rekenmodellen en verzamelen en analyseren van zorggebruik data en geschikte data uit de literatuur is hierbij een belangrijke taak. Je verricht je onderzoekswerkzaamheden onder leiding van ervaren onderzoekers binnen zowel het oncologie- als HTA-veld.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste jonge onderzoeker die een opleiding in de gezondheidswetenschappen, gezondheidseconomie of een andere (kwantitatieve) studierichting heeft afgerond. Het is een vereiste dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Verder kun je goed analyseren, ben je ervaren met statistische programma’s zoals SPSS, SAS en R en kun je helder communiceren. Je toont graag initiatief en bent resultaatgericht. Ook werk je net zo graag zelfstandig als in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Het salaris voor deze 80-100% functie bedraagt maximaal € 4.481,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 3 jaar.

 

 

Afdeling

Julius Centrum voor gezondheidswetenschappen en eerstelijnsgeneeskunde

Het Julius Centrum voor gezondheidswetenschappen en eerstelijnsgeneeskunde is onderdeel van het UMC Utrecht en hier voeren wij baanbrekend onderzoek uit binnen vier onderzoeksprogramma’s: hart- en vaatziekten, oncologie, infectieziekten en methodologie. Dit doen we samen met circa vierhonderd onderzoekers met uiteenlopende achtergronden, waaronder klinische epidemiologie, biostatistiek en gezondheidseconomie. Het Julius Centrum is een stimulerende werkomgeving voor ambitieuze onderzoekers. Dit project is een samenwerking tussen de HTA afdeling van het Julius Centrum en de afdeling Medische Oncologie van het AmsterdamUMC.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • Universitair
  • 2020/0478

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you