Onderzoeksmedewerker (O&O) bij De Maastricht Studie / FHML / School for Cardiovascular Diseases/ CARIM-Interne geneeskunde

Onderzoeksmedewerker (O&O) bij De Maastricht Studie / FHML / School for Cardiovascular Diseases/ CARIM-Interne geneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 9 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Maastricht Studie, School for Cardiovascular Diseases, Vakgroep Interne Geneeskunde zoeken een enthousiaste onderzoeksmedewerker (m/v) die zich graag toelegt op het uitvoeren van een breed scala aan onderzoeksmetingen.

Functieomschrijving

De Maastricht Studie is een uniek en grootschalig onderzoek naar de aanwezigheid, oorzaken en behandeling van type 2 diabetes, hart- en vaatziekten en andere chronische aandoeningen. In dit project worden gedurende een aantal jaren gegevens verzameld van 9000 deelnemers met en zonder diabetes. Het gaat om een zeer afwisselende functie. De onderzoekmedewerker heeft affiniteit met mensgebonden onderzoek en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van een divers aantal onderzoeken. Hierbij kan gedacht worden aan echografie van de grote bloedvaten, zenuwgeleidingsonderzoek, het doen van oogmetingen, het verrichten van een CT-scan en het afnemen van een cognitief onderzoek.

Het in de juiste database invoeren van de verzamelde gegevens vormt een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Aangezien de kwaliteit van de metingen grote prioriteit heeft, zal er frequent overleg plaatsvinden met verantwoordelijke onderzoekers over de verzamelde data. Naast het uitvoeren van de onderzoeksmetingen kan de onderzoeksassistent ingezet worden voor diverse hand-en-spandiensten.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een onderzoeksmedewerker op MBO/MBO+ werk- en denkniveau met ervaring in het uitvoeren van medisch onderzoek. We verwachten dat de onderzoeksassistent goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft, zeer nauwkeurig werkt, ruime ervaring heeft met computergebruik en technisch inzicht heeft. Het is belangrijk om in een multidisciplinair team te kunnen werken. Ten slotte vragen we van de onderzoeksassistent een flexibele houding ten aanzien van werkuren en bereidheid om in de avonduren en op zaterdag te werken.

Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn klantvriendelijkheid, accuratesse, communicatievermogen en een proactieve werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met eventueel zicht op verlenging.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl

Het salaris is afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

School CD

CARIM is one of the six schools of the Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) of Maastricht University and is embedded within the Maastricht University Medical Center+ (Maastricht UMC+). CARIM collaborates closely with the Heart+Vascular Center of Maastricht UMC+. CARIM is one of the largest cardiovascular research institutes in Europe, producing more than 500 scientific articles and approximately 40 PhD dissertations per year.

https://www.carimmaastricht.nl 

https://www.demaastrichtstudie.nl

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 18—40 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO+
  • AT2020.160

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 50, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you