Informatiemanager Business Intelligence, Integration & Online Services (BIOS) (0,8 - 1,0 fte)

Informatiemanager Business Intelligence, Integration & Online Services (BIOS) (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 30 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de informatiemanager Business Intelligence, Integration & Online Services (BIOS) waar wij naar op zoek zijn? Lees snel verder en solliciteer direct!

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht is op zoek naar een ervaren Informatiemanager. In deze rol ben je de schakel tussen IT, faculteiten en beleidsafdelingen. Wil jij onze managementinformatie en systeemintegraties verder verbeteren? Hou je van complexe uitdagingen? En ben je analytisch sterk? Dan maken we graag kennis met jou. 
Als Informatiemanager werk je bij de afdeling Business Intelligence, Integration & Online Services (BIOS). BIOS ondersteunt de domeinen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering met IT diensten en applicaties. De afdeling is onderdeel van de directie Information and Technology Services (ITS).

Wat ga je doen?
In deze functie hou je je bezig met ontwikkelingen op het gebied van managementinformatie en de integratie van concernsystemen. De vraagstukken die hieruit naar voren komen, pak jij op, samen met IT collega’s. Als het om informatiemanagement gaat werk je ook samen met faculteiten. Je richt je daarbij op data en op processen.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over goede IT ondersteuning.
  • Je hebt oog voor vernieuwingen binnen en buiten de UU, vanuit business perspectief en binnen het IT domein.
  • Je stelt informatiebehoeften vast en je stelt informatieplannen op voor Business Intelligence en Integratie. Je sluit aan bij het vastgestelde beleid. Ook heb je nauw contact met de informatiemanagers van andere domeinen.
  • Je stelt, in samenwerking met de projectleiders, business cases en projectmandaten op. Ook bereid je besluitvorming voor, over prioritering.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je maakt gemakkelijk contact. Je werkt veel samen met projectleiders, beleidsmakers, IT’ers en natuurlijk met collegainformatiemanagers. Je begrijpt de dynamiek en complexiteit van een grote organisatie. Je weet daarin soepel je weg te vinden.
  • Je bent zelfstandig en proactief. Je bent een kei in het signaleren van knelpunten op het gebied van informatievoorziening.
  • Je draagt proactief bij aan oplossingen en je doet vernieuwende voorstellen.
  • Het lukt jou goed om business en IT te verbinden.
  • Je bent analytisch sterk. Signaleer je complexe problemen? Dan vertaal je die naar concrete en uitvoerbare oplossingsrichtingen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend: je weet betrokkenen goed aan te haken en je sluit aan op hun behoeften.
  • Je kan helder en begrijpelijk communiceren.
Wat breng je mee?
  • Je hebt een hbo of academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
  • Complexe informatievraagstukken, daar hou jij van. Je hebt veel kennis over het in kaart brengen, verbinden en oplossen van informatievraagstukken.
  • Je hebt kennis van IT organisatiemodellen zoals BiSL en ITIL.
  • Heb je ervaring met managementinformatie en/of systeemintegraties in IT? Dat is een pré.
  • Je kunt goed communiceren in het Nederlandse en in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.790,- en maximaal € 5.127,- (schaal 10/11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. 
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Information and Technology Services bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Specificaties

  • IT
  • 30—40 uur per week
  • €2790—€5127 per maand
  • HBO
  • 1114907

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you