Research verpleegkundige

Research verpleegkundige

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 11 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De werkzaamheden betreffen ondersteuning op twee klinische studies. Deze twee studies zijn fase 1 studies die in opzet erg vergelijkbaar zijn en waarbij de veiligheid en effectiviteit van een vaccin ter voorkoming van hiv-infectie wordt onderzocht in gezonde vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar een fulltime Research verpleegkundige (36 uur per week) voor een periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De werkzaamheden bestaan uit coördineren van de studie (inclusief het voorbereiden van studieprotocollen, CCMO-regulatie, coördinatie van contact met de studiesponsor), het inplannen van afspraken met studiedeelnemers, het uitvoeren van studiehandelingen (waaronder bloedafnames en het invoeren van studie data). U zult van tevoren adequaat worden getraind om deze testen en metingen goed uit te kunnen voeren. Ervaring als onderzoeksverpleegkundige is een vereiste.

U zult uw werkzaamheden uitvoeren in samenwerking met de studieartsen van het Amsterdam UMC locatie AMC. Naast het verrichten van studiebezoeken heeft u een coördinerende rol en zult u logistieke en administratieve taken uitvoeren ten behoeve van de studie, zoals de planning van de spreekuren, communiceren met deelnemers over de testresultaten en het verwerken van de verzamelde materialen en formulieren. Tevens bent u een belangrijk aanspreekpunt voor het studieteam en de deelnemers.

Dit alles betekent dat u de bereidheid en het vermogen hebt tot het leren van nieuwe vaardigheden, dat u in staat bent om op een georganiseerde en zeer nauwkeurige manier zelfstandig te werken en dat u sterke communicatieve vaardigheden bezit om in teamverband te werken en de deelnemers te kunnen motiveren en ondersteunen.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Een enthousiaste, ervaren en zorgvuldige researchverpleegkundige (MBO of HBO-V met BROK en/of GCP certificatie) met organisatorisch talent en goede communicatieve vaardigheden. Zelfstandig kunnen en willen werken is een vereiste, evenals ervaring met venapunctie, goede beheersing van Engels en affiniteit met computers, Castor en/of e-Clinical en internet. Gewenst, maar niet per se vereist is ervaring met EPIC.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.422,- en € 3.280,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC)
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Wij bieden een contract voor 12 maanden
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij Be Frank.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Amsterdam UMC

Als universitair medisch centrum heeft het AMC drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van onderwijs en opleiding.

Afdeling

Infectieziekten

Je komt te werken op de afdeling infectieziekten (zowel op de polikliniek als op de verpleegafdeling) van het Amsterdam UMC, locatie AMC. Je maakt onderdeel uit van een team van artsen, onderzoekers, verpleegkundigen en administratief en ondersteunde medewerkers. Er is een goede samenwerking en communicatie nodig met alle medewerkers. Jouw directe leidinggevende is de klinische projectleider (Godelieve de Bree, internist-infectioloog).

Specificaties

  • Verpleging en verzorging
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2422—€3280 per maand
  • HBO
  • AT 2547719

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you