Functioneel beheerder Drupal m/v

Functioneel beheerder Drupal m/v

Geplaatst Deadline Locatie
30 jul 1 sep Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 sep 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die communicatieve en klantgerichte IT-er die graag samen met collega’s bouwt aan onze homepage en andere websystemen?

Lees dan verder want dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je werkt met behulp van Scrum en Kanban. De sprints van het team hebben een breed karakter. De ene sprint is toegewijd aan het implementeren van nieuwe features of het oplossen van bugs binnen Drupal, een andere sprint aan API-implementaties of het verder professionaliseren van onze interne tools.

In deze veelzijdige functie treed je op als intermediair tussen de gebruikersorganisatie en de ICT-organisatie

Je analyseert de behoefte van de klant, bent in staat om de echte vraag boven water te krijgen en dit te omschrijven in een goede story. Je verzorgt trainingen en workshops voor eindgebruikers.

Je analyseert productiestoringen, specifieert gewenste en noodzakelijke wijzigingen, begeleidt de implementatie van deze wijzigingen en adviseert over het oplossen van informatievraagstukken.

We willen ons team graag versterken met een enthousiaste en ervaren Functioneel beheerder. Je kunt goed in een hecht team werken en je bent trots op jouw werk. Je krijgt de kans om in een interessante, innovatieve en dynamische omgeving jouw competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in jouw eigen vakgebied.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

We zoeken jou!

  • Je hebt passie voor je werk en minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je staat open voor nieuwe technieken en hebt minimaal 4 jaar ervaring met Drupal icm Solr of vergelijkbare content management oplossingen;
  • Kennis en ervaring met integraties tussen de website en backend systemen;
  • Ervaring met requirements analyse en het begeleiden van workshops;
  • Ervaring met Agile, Scrum, IT Security, BiSL/ITIL;
  • Je beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Je bent klantgericht, analytisch en weet te sturen op resultaten;
  • Je bent communicatief sterk en weet technische moeilijkheden op een duidelijke manier aan klanten over te brengen;
  • Je bent leergierig en gedreven om een complexe situatie of probleem te onderzoeken en op te lossen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Wij bieden:

Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht.

Ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in de laatste technologie.

Flexibele werktijden, 232 verlofuren aangevuld met ADV, goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuiswerken, CAO á la carte.

Inschaling en het functieniveau zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Salaris varieert tussen € 2.920,- en 4.402,- bruto per maand bij een full-time aanstelling.

Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33% conform CAO Nederlandse universiteiten.

Het dienstverband zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 2 jaar. Bij gebleken geschiktheid zal het dienstverband voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.  

De capaciteit betreft tussen 0.5-1.0 fte.
 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.400 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Drupalteam

Het Drupalteam zorgt voor de doorontwikkeling en beheer van de vier Drupal systemen, namelijk de corporate website, het intranet, profielpagina’s en een multisite omgeving.

In dit team lever je een belangrijke bijdrage aan het internationale karakter van de Universiteit Maastricht (UM), het innovatief onderwijs en de multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Specificaties

  • IT
  • 19—38 uur per week
  • €2920—€4402 per maand
  • AT2020.196

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Looiersstraat 17, 6211 JH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you