Toetscoördinator/ Functioneel beheerder onderwijsapplicaties (0,6 fte) Erasmus School of Law

Toetscoördinator/ Functioneel beheerder onderwijsapplicaties (0,6 fte) Erasmus School of Law

Geplaatst Deadline Locatie
5 aug 30 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als toetscoördinator geef je instructie aan de verantwoordelijke docenten over het gebruik van de toetsapplicaties die Erasmus School of Law gebruikt voor het afnemen van alle digitale tentamens. Daarnaast help je de docenten bij het maken van technische keuzes om een toetsplan in te stellen voor het tentamen van hun vak. Als eindverantwoordelijke voor de juiste instellingen van alle toetsen is het aan jou om alle digitale tentamens van de faculteit in goede banen te leiden. Dit doe je als teamlid van de afdeling informatiemanagement van Erasmus School of Law. Deze afdeling draagt zorg voor het functioneren van alle software binnen de faculteit en in die rol is het aan jou om te zorgen voor een goede werking van dit belangrijke onderdeel van het digitale applicatielandschap. 
In je rol als functioneel beheerder leer je de onderwijsapplicaties tot in detail kennen en houd je jouw kennis op peil door je betrokkenheid bij nieuwe releases en nieuwe applicaties. Je bent de eerstverantwoordelijke voor een aantal applicaties zoals Remindo en ProctorExam, maar je beschikt ook over voldoende kennis van enkele andere applicaties, zoals Canvas, FeedbackFruits, Mentimeter, Eobs en Osiris.


Taken en verantwoordlijkheden
•    Je zorgt voor gebruikershandleidingen van de toetsapplicaties voor de faculteit en verzorgt trainingen om de docenten wegwijs te maken met de software.  
•    Je bent als toetscoördinator eindverantwoordelijke voor het begeleiden en opstellen van een digitaal toetsplan binnen het toetssysteem voor de tentamens van de betreffende vakken.
•    Je bent als toetscoördinator eerste aanspreekpunt voor de faculteit bij incidenten tijdens het gebruik van de toetssystemen en je treedt op als bemiddelaar tussen de facultaire docenten en de centrale Tentamen Organisatie (TO).
•    Nadat een tentamen is geweest coördineer je de afspraken die met de docentenworden gemaakt over een nakijkverdeling, cijferpublicatie en inzage van de tentamens.
•    Je voorziet de betrokken docenten van instructies hoe een toetssysteem de vragen analyseert en wat er van hen wordt verwacht bij de analyse van een tentamen.
•    Als toetscoördinator ben je verantwoordelijk voor het digitaal beschikbaar stellen van de inzage van de gemaakte tentamens voor de studenten.
•    Je beantwoordt vragen van de eerste lijn (studie- en onderwijspunt) over de onderwijsapplicaties en adviseert hands-on bij het (mogelijke) gebruik van de tools in de voorbereiding van onderwijs- en tentamenprocessen.
•    Je lost zelfstandig incidenten met applicaties op en onderhoudt hiervoor contacten met andere afdelingen van de Erasmus Universiteit. 
•    Je zorgt dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen op het gebied van de onderwijsapplicaties (release notes) en processen en signaleert nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.
•    De in een nieuwe release opgeleverde wijzigingen communiceer je in heldere taal naar de eindgebruikers en je kunt inschatten wat de impact is van wijzigingen in applicatie/inrichting voor de processen.
•    Je werkt nauw samen in overleggen met collega’s van andere faculteiten die namens de betreffende faculteiten met dezelfde applicaties werken.
•    Je voert zelfstandig functionele gebruikersacceptatietesten uit bij nieuwe releases van de applicaties die je beheert. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

•    Je bent geïnteresseerd in en hebt affiniteit met de digitalisering van het academische onderwijs en je vindt het leuk om je te verdiepen in (nieuwe) digitale tools die in deze snelgroeiende industrie steeds sneller beschikbaar komen.  
•    Je hebt een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.
•    Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet wanneer afstemming met het team noodzakelijk is, je bent collegiaal en levert een actieve bijdrage aan de teamontwikkeling.
•    Je bent sterk in het helder krijgen van de vraag van de gebruiker en je bent creatief in het samen vinden van oplossingen.
•    Je beheersing van het Nederlandse en Engels is goed (minimaal B2 niveau, met de bereidheid om bij te scholen tot C1 niveau).
•    Je bent sterk in het plannen, organiseren en het bewaken van eigen en andermans deadlines.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt vooralsnog aangegaan voor de periode van 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 2.920,- en € 4.012,- bruto per maand (schaal 9).

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase kenmerkt zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • IT
  • 22.8—24 uur per week
  • Universitair
  • AT-2020.08/TC

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps