Beleidsmedewerker geneeskunde

Beleidsmedewerker geneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
13 aug 9 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 sep 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker ben je bezig met het zoeken naar oplossingen en verbeteringen. Gevraagd en ongevraagd lever jij ideeën voor nieuwe strategieën voor ons werk en de opleidingen die we verzorgen. De diversiteit in je taken is groot, waarbij het varieert van het opstellen van beleid en procedures tot het helpen omvormen van de inhoud van het onderwijs en geneeskunde curriculum. Samen met de rest van het team kijk je welke taken bij wie komen te liggen. Voor deze functie ligt de nadruk op de masteropleiding geneeskunde CRU en de centrale vraag: hoe leiden we artsen van de toekomst op.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je hebt recent een master geneeskunde afgerond, we vinden het een pre als je dit in Utrecht hebt gedaan. Je voelt je thuis bij het werken in een team, maar kunt ook goed zelfstandig ergens je schouders onder zetten. Je overziet situaties snel, werkt nauwkeurig, en komt met praktische oplossingen. Je bent niet bang voor de digitale wereld en spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze 90-100% functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar.

Afdeling

Onderwijs

Vanuit de Universiteit Utrecht verzorgen wij in het UMC Utrecht drie geneeskundeopleidingen: de driejarige bachelor CRU+, de driejarige master CRU+ en de vierjarige researchmaster arts/klinisch onderzoeker SUMMA. Ons team bestaat uit de opleidingsdirecteur, drie opleidingscoördinatoren, een promovendi, collega’s voor de secretariële ondersteuning, zeven beleidsmedewerkers, twee onderwijsdeskundigen en jij. Samen met andere afdelingen van het onderwijscentrum en medewerkers elders uit het ziekenhuis en de Universiteit werken wij hard aan verbeteringen in en om onze studieprogramma’s. Interprofessioneel onderwijs is daarbij een van onze aandachtsgebieden in het geneeskunde curriculum.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist); Beleid- en staf
  • Universitair
  • 2020/0539

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you