Quality Assurance Specialist IT

Quality Assurance Specialist IT

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 30 sep Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor onze IT afdeling (ruim 160 medewerkers) zijn wij op zoek naar een veelzijdige en bevlogen Quality Assurance Specialist IT die voldoening haalt uit het bijdragen aan en verbeteren van alle test kwaliteitsaspecten van onze IT dienstverlening. Onze dienstverlening omvat onder andere naast software-ontwikkeling ook diensten zoals SaaS-oplossingen en wijzigingen in onze infrastructuur. Daarbinnen ben jij in staat het belang van testkwaliteit uit te dragen binnen de IT organisatie.
Dit doe je primair door een praktische uitvoering binnen teams en projecten, waarin je testplannen en -scripts schrijft, maar ook de regie voert over de uitvoering. Secundair vervul je een tactische rol in de inrichting van het Q&A beleid van de IT-organisatie. Spreekt dit je aan en ben je ook nog gevoelig voor een prettige werksfeer in combinatie met een prima CAO? Lees dan snel verder!

Jouw persoonlijke 'gereedschapskist' als Quality Assurance Specialist IT bevat onder meer kennis van en ervaring met in de markt gangbare methoden technieken, best practices en tooling die jou in staat stellen binnen een agile werkomgeving de best passende oplossingen aan te dragen. Je bent daarmee een verbindende factor tussen de ruim 20 multidisciplinaire teams met elk hun eigen stukje verantwoordelijkheid en helpt hen hun zelfstandigheid en professionaliteit verder uit te bouwen, uiteraard wel altijd met oog voor kwaliteit, uniformiteit en security.

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats tijdens kantooruren en vanuit een mooie en moderne werkomgeving op onze groene en levendige campus in Wageningen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding
  • Aantoonbaar minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen ICT-omgevingen
  • TMAP/ISTQB certificering
  • Kennis van ITIL-processen
  • Aantoonbare ervaring met testautomatisering, zichtbaar in jouw cv
  • Een positieve, sociale en coöperatieve grondhouding die zich kenmerkt door pro activiteit en interesse
  • Een gezonde mate van security- en kwaliteitsbewustzijn en resultaatgerichtheid aantoonbaar in jouw cv
  • Als Quality Assurance Specialist IT heb je ervaring met werken in een Agile/SCRUM-werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 3.336 tot maximaal € 5.183 (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar, met de intentie een vaste aanstelling aan te gaan. Bovendien is een dienstverband van 0,8 fte bespreekbaar.

Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 171 vakantie-uren en goede aanvullende verlofregelingen;
  • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 204 compensatie uren per jaar op te bouwen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals o.a. een fietsplan;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
  • gebruik van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding.
Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.

Werkgever

Wageningen University & Research

To explore the potential of nature to improve the quality of life. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.500 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact en maakt grote stappen in haar informatievoorziening. In 2018 vierden wij ons 100-jarig bestaan en we zijn al volop bezig met de volgende honderd jaar met voor IT belangrijke thema's zoals data driven science en digitalisering en flexibilisering van het (online) onderwijs.

De IT-organisatie binnen het Facilitair Bedrijf (FB-IT) zorgt met 160 medewerkers voor een goed werkende en moderne ICT- en digitale (leer) omgeving voor onderwijs en onderzoek. IT is een flexibele, wendbare (agile) organisatie met volop ontwikkel- en carrièrekansen voor IT-specialisten op verschillende niveaus. Wij zijn leverancier van stabiele basisvoorzieningen en werken samen met de business in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van onder andere digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie. Wij zijn trots op onze tweede plaats op de ranglijst van beste werkgevers bij niet-ICT-organisaties volgens de Computable Career Guide 2019, zie:
https://www2.computable.nl/apps/career-guide/werkgeversonderzoek-niet-ict-organisaties.php

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 651793

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you