Personeelsfunctionaris

Personeelsfunctionaris

Geplaatst Deadline Locatie
25 sep 6 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 okt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een collega personeelsfunctionaris ter ondersteuning en versterking van ons team. Je draait mee met de huidige personeelsfunctionarissen bij alle voorkomende werkzaamheden, zodanig dat al het lopende werk op een goede manier doorgaat voor alle divisies. Samen zorgen we ervoor dat we ons kunnen richten op het optimaal begeleiden van de organisatiewijzigingen en optimaal bijdragen aan het ontwikkelen van beleid en het optimaliseren van producten, processen en diensten. 
Als je enthousiast wordt van werken in een team, aanspreekpunt zijn voor leidinggevenden en medewerkers uit de organisatie en vragen beantwoorden over o.a. arbeidsvoorwaarden, regelingen en procedures, dit vind je allemaal terug in dit werk. Verder zijn er veel mutatiestromen rondom in-, door- en uitstroom, waar je het beheer van gaat doen, het eventueel doorzet of zelf (eenvoudige) mutaties doorvoert. We werken met meerdere systemen die processen ondersteunen. We gaan ervan uit dat je daar goed in thuis bent of snel thuis in raakt. Je ondersteunt in eerste instantie met name je collega personeelsfunctionarissen in hun werkzaamheden. Daarbij is het belangrijk dat voor de uitvoering van de werkzaamheden je goed samenwerkt met zowel je directe collega's, maar ook met collega's van andere afdelingen en disciplines.

Spreekt het werk en de organisatie je aan, laat het ons dan weten!

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van P&O.
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen het werkveld P&O, bij voorkeur in een onderwijs- of onderzoeksinstelling. Je wilt je graag verder ontwikkelen bij de Radboud Universiteit.
  • Dat je administratief sterk bent, nauwkeurig werkt en stressbestendig bent.
  • Een enthousiaste teamplayer, die actief de samenwerking met collega's opzoekt.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Dat je in staat bent goede prioriteiten te stellen en goed functioneert in een dynamische omgeving.
  • Een goede kennis van Microsoft Office en handigheid met systemen. Ervaring met Oracle en corsa is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Aanstelling: 32 uur per week.
  • Maximum salaris per maand € 3.144,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar.
  • De gewenste datum indiensttreding is zo snel mogelijk.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Bedrijfsbureau

Je maakt deel uit van Radboud Services. Onder Radboud Services vallen de centrale ondersteunende diensten van de Radboud Universiteit. Daar werken ongeveer 1000 medewerkers. De afdeling P&O, waar jij komt te werken, is onderdeel van het Bedrijfsbureau van Radboud Services. We adviseren en ondersteunen met betrekking tot P&O-beleid. Ook verzorgen we de personeelsadministratie. De afdeling bestaat uit een hoofd (tevens adviseur), enkele P&O-adviseurs en een aantal personeelsfunctionarissen. Daarnaast wordt er samengewerkt met de centrale divisie HR en de hoofden P&O van de faculteiten. 
Momenteel is de afdeling P&O actief betrokken bij de doorontwikkeling van Radboud Services (DORS). Er zijn veranderingen in structuren, functies, formaties, bezetting en cultuur. De komende periode heeft het team extra capaciteit nodig bij goed begeleiden van deze ontwikkelingen bij de diverse divisies. Daarnaast gaan we ook in de HR kolom door ontwikkelen, waaronder het actief bijdragen aan het optimaliseren van processen en diensten.

Specificaties

  • HRM
  • max. 32 uur per week
  • max. €3144 per maand
  • MBO+
  • 1127079

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you