Packager

Packager

Geplaatst Deadline Locatie
25 sep 27 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Achter de schermen ben jij een van de drijvende krachten achter de TU Delft. Als Packager zorg je dat studenten, docenten en onderzoekers kunnen rekenen op vlekkeloos werkende ICT.

Functieomschrijving

Wat zuurstof is voor de longen, is ICT voor de TU Delft. Helemaal nu alles draait om werken en leren op afstand. Samen met je collega’s van de afdeling Systems zorg je dat duizenden servers en tienduizenden geavanceerde digitale werkplekken optimaal functioneren. Het specialisatieteam packaging zorgt voor de voorbereidende werkzaamheden en aanpassingen van de installaties voor al die desktopapplicaties.

Dit alles doe je niet zomaar ergens. Nee, jij bevindt je in het kloppende hart van kennisontwikkeling en innovatie. Ook jouw werk staat in het teken van experimenteren, vernieuwen en verbeteren. Elke dag brengt je nieuwe uitdagingen. Je werkt met een enorme verscheidenheid aan apps, en bent niet alleen bezig met packaging, maar ook met het oplossen van calls en het monitoren van de systemen. Daarnaast liggen het deployen met SCCM Deployment of soortgelijke tooling op jouw bordje. De applicaties laat je vervolgens feilloos landen op een Citrix XenApp- en XenDesktop-omgeving. Afwisseling in je werk heb je genoeg. Want je draait je hand ook niet om voor een stukje scripting met Powershell of Vbscript.

Je bent natuurlijk ook druk met het plannen, coördineren en (laten) uitvoeren van functionele en technische testen, packaging en App-V-packaging. Je configureert de applicaties (MSI en gescript - unattended) zodat de gebruikers er efficiënt mee kunnen werken. De applicatie die een professor gebruikt om zijn lesstof toegankelijk te maken voor leerlingen bijvoorbeeld. Of de app van een student die bepaalde voorkeursinstellingen voor grafieken heeft om zijn data goed af te lezen. Het komt tijdens je werk dan ook regelmatig voor dat je met die gebruikers om tafel gaat. Dan breng je de wensen in beeld, en voer je vervolgens de aanpassingen door zodat de gebruiker een applicatie-op-maat heeft.

Daarnaast ga je aan de slag met de verdere automatisering van het Windows-serverbeheer met PowerShell en Ansible en de uitrol van Microsoft Teams. Ook werk je mee aan selfservicediensten aan de eindgebruikers, zoals ‘servers uit de muur’ die het testen een stuk makkelijker maken. En heb jij interesse in een specifiek vakgebied, zoals security, ontwerpen of cloudontwikkelingen? Dan krijg je volop ruimte om je hiermee bezig te houden. Zo blijft jouw werk nog jaren uitdagend en afwisselend.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Hbo-niveau en enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Ervaring met Admin studio (of vergelijkbaar), Ms Sequencer en Xenapp/Xendesktop.
  • Kennis van Windows 7 en 10, en Windows Server 2008 R2 en 2012 R2.
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van Packages.
  • Interesse in de nieuwste technische ontwikkelingen.
  • In staat zowel zelfstandig als in team verband te werken.
  • Oog voor detail.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Functie-omvang: 38 uur per week. 
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Lees meer over de TU Delft als werkgever.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, ontwikkeling en ontwerp combineert. TU Delft levert onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse. Generaties ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. TU Delft biedt 16 Bachelor- en 32 Masterprogramma’s aan meer dan 23.000 studenten. Onze wetenschappelijke staf bestaat uit 3.500 leden en 2.800 promovendi. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen gebruikmakend van technologie om een positieve invloed te hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM

De directie ICT & Facility Managment stimuleert en faciliteert de TU Delft bij het realiseren van haar doelstellingen. Zij faciliteert en stimuleert zowel de ‘core business’ onderwijs en onderzoek, als de ondersteunende directies van de TU Delft. De directie ICT & FM is een betrouwbare en zichtbare partner die voor zijn medewerkers een stimulerende en motiverende omgeving biedt.

De directie ICT & FM bestaat uit vier hoofdafdelingen. University Services Support richt zich op de (niet per se ICT) dienstverlening voor de gehele TU Delft. Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek. De afdeling Facilitair Management levert facilitaire diensten aan alle gebruikers van de campus van de TU Delft.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • €2920—€4012 per maand
  • HBO
  • TUD00043

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you