Functioneel beheerder onderwijsapplicaties (0,8 FTE).

Functioneel beheerder onderwijsapplicaties (0,8 FTE).

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 11 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 okt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de afdeling Teacher Development van Tilburg University is een vacature voor de functie van functioneel beheerder onderwijsapplicaties beschikbaar. Als functioneel beheerder onderwijsapplicaties ben je breed aan de slag met het beheer van verschillende systemen; het cursusevaluatiesysteem, Pitch to Peer en ‘de plagiaatchecker’. Jij bent de schakel tussen de gebruikers en de techniek en weet hierin de juiste vertaalslag te maken.

Functieomschrijving

Je hoofdtaak (circa 0,5 fte) komt te liggen bij het beheren van het nieuwe cursusevaluatiesysteem, waarvan de aanbesteding momenteel loopt. Deze nieuwe applicatie ondersteunt de schools bij de evaluatie van het onderwijs en toetsen op diverse niveaus (opleiding, cursus, cursusonderdeel) en speelt een belangrijke rol bij de kwaliteitsbewaking onderwijs. Tot je taken behoren onder andere:

  1. Adviseren en ondersteunen bij de implementatie van de gekozen applicatie;
  2.  Adviseren over en toezien op correcte inrichting en gebruik van de applicatie;
  3. Het ondersteunen en adviseren van de (facultaire) eindgebruikers;
  4. Bewaken van de samenhang met andere relevante applicaties. Zoals Osiris en Canvas;
  5. Toezien op de naleving van gemaakte harmonisatieafspraken.
  6. In samenwerking met de eindgebruiker testen van en adviseren over nieuwe releases en functionaliteiten

Daarnaast beheer je een tweetal kleinere applicaties, waarvan het beheer ook binnen de afdeling Teacher Development ligt:
1.    Plagiaatchecker (0,2 fte)

  • Je speelt een rol bij een mogelijke nieuwe aanbesteding van de plagiaatchecker;
  • Je bewaakt de werking van de plagiaatchecker en de integratie van de applicatie in andere applicaties, zoals Canvas en het scriptiedossier;
  • Je speelt een rol bij de integratie van de plagiaatchecker in ons promovendi volg systeem (Hora Finita) en beheert deze integratie;
  • In samenwerking met de eindgebruiker test en adviseer je over nieuwe releases en functionaliteiten

2.    Pitch2Peer (0,1 fte)
P2P is een peer review applicatie die studenten stimuleert te leren van elkaars werk en feedback. De applicatie speelt een belangrijke rol in de ambitie van de universiteit op het gebied van digitalisering onderwijs en is middels een LTI-koppeling volledig geïntegreerd in de LMS-applicatie CANVAS. P2P is een nieuwe tool en je belangrijkste rol zal daarom zijn het adviseren van gebruikers (docenten) over het optimale gebruik van deze tool. Daarnaast bewaak je samen met de beheerders van Canvas de correcte werking van de koppeling. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • HBO-niveau, bij voorkeur een afgeronde informatica opleiding.
  • Minimaal vier jaar ervaring met functioneel beheer van digitale systemen.
  • Sterke affiniteit met techniek.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig, initiatiefrijk en een stevige gesprekspartner.
  • Zorgvuldig- en klantgerichte instelling en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Kennis van onderwijsprocessen is een pre.
  • Kennis en ervaring met het vakgebied functioneel beheer (BISL), IT-processen en methodieken.
  • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten
  • Ervaring met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures;
  • In verband met het internationale karakter van de universiteit beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. (C1 niveau) 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met afhankelijk van het feitelijk functioneren uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een doorgroeimogelijkheid naar schaal 10 bij een grote mate van geschiktheid. Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband minimaal € 2.920,- bruto per maand voor schaal 9 en minimaal € 2.790,- bruto per maand voor schaal 10.

Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals studiefaciliteiten en de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen, door het aanbieden van postacademisch onderwijs en door wetenschappelijk onderzoek. Wij onderhouden intensief contact met de samenleving, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Tilburg University streeft ernaar om op al haar wetenschapsgebieden een prominente positie in te nemen. Wij behoren op onderdelen tot de beste van Europa en willen deze positie waar mogelijk uitbouwen.

Afdeling

Academic Services

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs-, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. De divisie wordt aangestuurd door de directeur Academic Services en de adjunct directeuren Onderwijs en Onderzoek.

Academic Services

Specificaties

  • IT
  • max. 32 uur per week
  • HBO
  • 16989

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you