Research verpleegkundige

Research verpleegkundige

Geplaatst Deadline Locatie
16 okt 1 nov Utrecht
Binnen de afdeling neurologie ben je als researchverpleegkundige de spil binnen ons researchteam: je bent (mede) verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van medisch-wetenschappelijk onderzoek bij patiënten met de ziekte ATTR amyloïdose.

Functieomschrijving

Als researchverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het opstarten en uitvoeren van (klinische) studies bij patiënten met ATTR amyloïdose volgens onze onderzoeksprotocollen. Je plant de afspraken met de patiënten, verwerkt de verzamelde gegevens in het elektronisch dossier en voert diverse verpleegtechnische handelingen uit. Daarbij kun je denken aan het afnemen van bloed en eventueel een infuus inbrengen, het meten van vitale functies. Daarnaast onderhoud je contact met de ondersteunende specimen als oogheelkunde en cardiologie Binnen ons team werk je met andere onderzoeksverpleegkundigen, neurologen, arts-assistenten, physician assistant en verpleegkundig specialisten.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste (research)verpleegkundige, liefst met relevante werkervaring in klinische onderzoek of zorg voor neurologische patiënten. Je hebt een BROK/GCP-certificaat of bent bereid dit te halen. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en hebt goede communicatieve vaardigheden, het liefst ook in het Engels. Ook ben je punctueel en het samenwerken in multidisciplinair verband is voor jou geen probleem. Je vindt het leuk om te innoveren en draagvlak te creëren voor klinische studies.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (28 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.712,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Neurlogie & neurochirurgie

De neurologie & neurochirurgie bestaat uit zes zorglijnen. In plaats van een indeling in afdelingen en medisch specialismen zijn onze zorglijnen geformeerd rondom de topreferente patiëntengroepen met de daaraan gekoppelde onderzoekslijnen. Binnen deze onderzoeksgroep doen wij vooral onderzoek naar de neuromusculaire ziekte ATTR amyloïdose. Daarnaast voeren we klinische (geneesmiddelen) studies uit, zowel gesponsord als investigator-initiated.

Specificaties

  • Verpleging en verzorging; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 2020/0162

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, T. Bunte, Physician assistant, telefoonnummer: 088 7573110, e‑mail: t.bunte-3@umcutrecht.nl.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, T. Bunte, Physician assistant, telefoonnummer: 088 7573110, e‑mail: t.bunte-3@umcutrecht.nl.

Solliciteer uiterlijk op 1 nov. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).