Medical Devices development expert (0,8 fte)

Medical Devices development expert (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 okt 16 nov Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Technisch Medisch (TechMed) Centre is een toonaangevende innovatiehub binnen de Universiteit die impact heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma's. Het TechMed Centre is uitgerust met de modernste infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische proeftuinen en gesimuleerde ziekenhuisomgevingen. Binnen het TechMed Centre loopt er een strategisch impuls programma om medische technologie sneller te kunnen gaan implementeren.

Binnen het strategisch impuls programma is een vacature ontstaan voor een:

Medical Devices development expert (0,8 fte)

Het innovatie en implementatie traject van medische technologie is langdurig en kent vele uitdagingen. Dit proces willen we op verschillende onderdelen gaan versnellen samen met onze onderzoekers en partners vanuit het bedrijfsleven en de zorg. Het strategisch impuls programma Sustainable Healthcare Technology (SHT) is een universiteit breed programma en heeft als doel de impact en implementatie van het medisch technologisch onderzoek te gaan vergroten. Hiertoe zoeken wij een expert op het gebied van verificatie en validatie van medical devices. Je gaat werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevend instituut in de medische technologie. Ben je een proactieve professional, met een ‘can-do’ mentaliteit die ervaring heeft in het implementeren van medisch-technologische innovaties? Dan ben je wellicht onze nieuwe collega.

DE UITDAGING

·       Gedreven door het strategische impuls programma ben je als Medical Devices development expert een belangrijk aanspreekpunt voor wetenschappers in de verschillende faculteiten en externen.

·       Je gaat innovatie en implementatie processen versnellen door onderzoekers in hun R&D projecten mee te nemen, te ondersteunen en te adviseren zodat de resultaten sneller naar de markt kunnen worden gebracht.

·       Je gaat werken aan projecten rondom medisch technische innovaties met het doel vergroten en versnellen van de implementatie ervan. Door je achtergrond breng je relevante expertise mee die de implementatie versnelt. Bijvoorbeeld het opstellen van documenten en methoden voor preklinische validaties, verificatie processen, usability onderzoek, technische documentatie ter voorbereiding van METC aanvragen en CE certificering, en zo begeleid je de projectleiders tijdens de looptijd van het project.

·       Je bent bekend of hebt affiniteit met QA/QR, kwaliteitszorg, kwaliteitsmanagement systemen en normen en kunt hierin verschillende betrokkenen ondersteunen en adviseren.

·       Je schakelt met partijen binnen en buiten het TechMed Centre die betrokken zijn bij de projecten en het strategisch impuls programma. Je heb veelvuldig overleg met de programma manager, wetenschappelijk programma leiders, Novel-T en natuurlijk de betrokken wetenschappers en externe partijen.   

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

• Jij beschikt over een academisch werk- en denkniveau.
• Jij beschikt over gedegen kennis van en enkele jaren ervaring met technische ontwikkeltrajecten in de medische industrie.
• Jij beschikt over kennis van de wet- en regelgeving medische technologie en klinische studies.
• Jij hebt ervaring met de implementatie van medisch-technologische innovaties.
• Jij bent een netwerker en teamplayer met verbindend vermogen.
• Jij bent een initiatiefrijke en zelfstandige collega met een helikopterview die de ontwikkelingen in het vakgebied van de medisch-technologische innovaties op de voet volgt.
• Jij kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
• Jij communiceert doeltreffend. Je beschikt naast het Nederlands over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een uitdagende en boeiende werkomgeving die ruimte biedt aan jouw eigen ideeën en initiatieven. De omvang van de functie bedraagt 32 uur per week. Het betreft een functie voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Salarisindicatie op basis van een fulltime dienstverband van € 3.353,- tot € 4.402,- afhankelijk van je opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO NU. Daarnaast bieden wij minimaal 29 vakantiedagen per jaar, 8% vakantietoeslag, 8.3% eindejaarsuitkering; een uitstekende pensioenregeling, professionele en persoonlijke ontwikkelingsprogramma's.

De functie wordt geplaatst binnen de vakgroep Health Technology Implementation binnen de faculteit Technische Natuurwetenschappen (leerstoel van prof.dr.ir. Ruud Verdaasdonk) maar valt onder het penvoerderschap en het strategisch impuls programma van het TechMed Centre.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3353—€4402 per maand
  • Universitair
  • 2020-63

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you