Opleider Medisch Ondersteunende Opleidingen

Opleider Medisch Ondersteunende Opleidingen

Geplaatst Deadline Locatie
21 okt 3 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In deze functie als opleider van het cluster technische zorgopleidingen lever jij een belangrijke bijdrage aan het opleiden van de operatieassistenten en anesthesiemedewerkers van de toekomst. We zoeken een opleider die naast vakinhoudelijke kennis over de perioperatieve zorg, ervaring heeft in onderwijsontwikkeling en –innovatie en ervaring met projectmatig werken.
Het betreft een functie voor een jaar met mogelijkheid/intentie tot verlenging naar vaste aanstelling.

Functieomschrijving

Jij hebt tijdens je werk als operatieassistent of anesthesiemedewerker genoeg ervaring opgedaan en ben er klaar voor om andere zorgprofessionals op te leiden. Je kent het zorglandschap en weet hoe je een opleiding kan ontwikkelen die hier een goede aanvulling op kan zijn. Je weet hoe je situaties uit het werkveld kan vertalen naar het onderwijs.
Daarbij heb je tijdens je werkperiode op de OK aantoonbaar projecten geleid en kan dit voortzetten binnen de Academie. Jij bent in staat om boven te materie te staan en weet hoe je situaties uit het werkveld kan vertalen naar onderwijs. Contact met de praktijk is hiervoor heel belangrijk en je houdt de ontwikkelingen in het vak nauwlettend in de gaten zodat je daarop kunt anticiperen. In deze functie ben je op meerdere terreinen actief. Aan de ene kant sta je voor de groep en ben je echt aan het lesgeven. En aan de andere kant ben je bezig met het ontwikkelen van nieuw onderwijs en het organiseren van het onderwijs, denk aan het begeleiden van docenten. Je werkt in een team van opleiders met allemaal hun eigen cluster met hier en daar wat overlap en dat geeft je de mogelijkheid om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je beschikt over ervaring op twee gebieden: onderwijsontwikkeling en perioperatieve zorg. Bij voorkeur heb je een masteropleiding afgerond. Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden van projecten en het ontwikkelen van gezondheidszorgonderwijs Voor deze functie is het belangrijk dat je goede relatie onderhoudt met ziekenhuizen in de regio en we zoeken daarom iemand die klantgericht is en goed kan communiceren. Je bent het waarschijnlijk gewend van je werk op de OK, maar in deze functie moet je flexibel zijn en goed kunnen schakelen als bijvoorbeeld ineens een docent niet blijkt te kunnen inloggen net voor het geven van digitaal onderwijs. We zoeken een collega met 5-7 jaar werkervaring in de perioperatieve zorg en een onderwijsbevoegdheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 32 uur) functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

UMC Utrecht Academie

Samen met 40 collega's werk je aan het opleiden van topzorgprofessionals, je staat aan de basis van het continu verbeteren van de zorg in Nederland. De Academie verzorgt (vervolg)opleidingen voor verpleegkundigen en voor medisch ondersteunende beroepen, zoals operatieassistent en anesthesiemedewerker. Je doelgroep bestaat uit studenten en ervaren zorgprofessionals die een vervolgopleiding gaan volgen. De Academie is ook verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van de mbo- en hbo-verpleegkundestudenten die in het UMC Utrecht worden opgeleid. Voor circa 200 verpleegkunde studenten verzorgt de Academie de werving, selectie, stageplanning en opleidingsroutes. De UMC Utrecht Academie is het één na grootste opleidingscentrum van de Universitair Medische Centra. Door de groei van het aantal studenten en een grote onderwijsinnovatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • 2020/0342

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you