Onderzoeker voor het project 'GEzonde sLimme wIJKen ' (0.6 FTE)

Onderzoeker voor het project 'GEzonde sLimme wIJKen ' (0.6 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
23 okt 15 nov Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor Tilburg School of Social and Behavioral Sciences zijn wij op zoek naar een Onderzoeker voor het project ‘GEzonde sLimme wIJKen ’, 0,6 fte voor 17 maanden, start per 1 januari 2021.
Vanwege tussentijds vertrek van de aangestelde onderzoeker, zoeken wij een senior onderzoeker voor het onderzoeksdeel ‘integrale samenwerking’ in het project ‘GEzonde sLimme wIJKen ’ (GELIJK). Het onderzoek richt zich op: Hoe draagt de inrichting van de integrale samenwerking van een inclusieve wijk bij aan sociale cohesie en gezondheid in een nieuwe wijk?



Het onderzoek maakt deel uit van een gezamenlijk onderzoeksproject met TU/e, departement of Build Environment waarin tevens Gemeente Helmond en GGD Brabant-Zuidoost, Zorginstelling October en Woningbouw cooperatie WoonInc participeren. Het onderzoek wordt uitgevoerd vanuit de Academische Werkplaats Technological and Social Innovation for Mental Health’ binnen Tranzo, onderdeel van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het project ‘GEzonde sLimme wIJKen ’ wordt mogelijk gemaakt door een ZonMw subsidie, Preventie programma 5, subsidie call ‘Maak ruimte voor gezondheid; kennis bundeling voor een omgevingsgerichte aanpak’.

Functieomschrijving

Projectomschrijving:

Het doel van het onderzoeksproject GELIJK is het ontwikkelen van (ontwerp)strategieën op het gebied van ruimtelijke ordening voor een nieuwe buurt (inclusief (slimme) woningtypen, voorzieningen, ontmoetingen en plaatsbepaling (d.w.z. het organiseren van sociale settings waarin mensen met elkaar in contact komen) en het reflexief monitoren van integrale samenwerking (beleid, participatie en het verbinden van sectoren) om zo een inclusieve buurt te creëren die bijdraagt aan sociale cohesie en gezondheid. Als casus staat een nieuw woonzorg complex voor ouderen in de Malvalaan te Waalre centraal.

Vanuit stedenbouwkundig perspectief ligt de nadruk op het verder verkennen van de behoeften van stakeholders in een slimme gebouwde omgeving en het vertalen van deze behoeften naar (ontwerp)principes en concepten. Gedurende de gehele looptijd van het project wordt specifiek aandacht besteed aan de wijze waarop de integrale samenwerking tussen de betrokken stakeholders kan worden verbeterd.  

 

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een ervaren kwalitatief onderzoeker, met een afgeronde academische opleiding in de sociale en/of gezondheidswetenschappen. Bij voorkeur bent u gepromoveerd. U heeft aantoonbare ervaring/affiniteit met onderzoek naar complexe samenwerkingsverbanden en onderzoek binnen de publieke gezondheid strekt tot aanbeveling. Affiniteit met toegepast wetenschappelijk onderzoek is van belang en ervaring met actie onderzoek is een pré. U beschikt over goede contactuele eigenschappen, kunt in teamverband werken, bent ondernemend, zelfstandig en proactief, u houdt van organiseren en heeft doorzettingsvermogen. Kennis van kwalitatief onderzoek en het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de praktijk is van belang. U heeft ervaring met interviews en het verwerken van kwalitatieve gegevens, en met het rapporteren van onderzoeksgegevens.

Arbeidsvoorwaarden

U wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband van 24 uur (0,6 fte) per week. Het is een functie volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Onderzoeker 3 (indien u bent gepromoveerd) of 4, met een inschaling van maximaal €4.262,- (11-4) bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. Het is een aanstelling van 17 maanden en dient bij voorkeur te starten per 1 januari 2021, bij eventuele latere indiensttreding zal de lengte van de aanstelling evenredig ingekort worden.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 24 uur per week
  • Universitair
  • 17021

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you