Manager

Manager

Geplaatst Deadline Locatie
26 okt 7 nov Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ontwikkelaar met invloed, ook buiten de directe span of control

Functieomschrijving

Manager One Stop Shop, het loket voor tech entrepreneurs  op de TU/e Campus

High Tech startups gedijen goed in de Brainport regio, de slimste regio waar veel geïnvesteerd wordt in samenwerkingsverbanden, netwerken en financiering voor de groei van technologiebedrijven.

Tegelijkertijd wordt de behoefte gevoeld van met name TU/e studenten, TU/e staff en techstarters in de regio, aan overzichtelijke en toegankelijke begeleiding bij het ontwikkelen van een eigen venture. Aanleiding voor de TU/e en Brainport Development om de dienstverlening zodanig duidelijk te positioneren voor partijen binnen en buiten de TU/e in een 'One Stop Shop' zodat iedereen weet waar men moet zijn en wanneer men daar moet zijn. (One Stop Shop is de voorlopige werknaam totdat over de definitieve benaming een besluit is genomen)

Op grond daarvan bevindt de activiteit Business Development van de TU/e zich momenteel in een transitiefase waarbij de activiteiten zodanig georganiseerd en ingebed worden dat een optimale begeleiding van TU/e Entrepreneurs en tech startups in de regio resulteert.  De dienstverlening vanuit het huidige Business Development wordt hiertoe omgevormd tot een One Stop Shop, waarbij -in samenwerking met Brainport Development- veel nadrukkelijker ook de dienstverlening voor student ondernemers zal plaatsvinden en veel meer zal worden samengewerkt met externe partners.

Om deze One Stop Shop van de grond te krijgen en tot wasdom te laten komen zoeken we een Manager  die in de breedste zin er voor zorg draagt dat zowel studenten als wetenschappelijk personeel, alsmede techstarters in de regio van de TU/e optimaal ondersteund en begeleid worden in alle aspecten die een rol spelen bij het omzetten van een business idee naar een onderneming.

Voor het businessmodel van de One Stop Shop vormen de kernwoorden zichtbaarheid, kwaliteit en  verbinding de belangrijkste uitgangspunten. De werkzaamheden en activiteiten van de manager vloeien  voort uit deze speerpunten maar laten tevens veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

De manager OSS rapporteert aan het College van Bestuur van de TU/e en is verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie en ontwikkeling van de One Stop Shop.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Ervaring in een leidinggevende functie in compacte teams in een bedrijfsmatige of academische omgeving
  • Ervaring met business development in een High Tech omgeving

De manager beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en weet te overtuigen buiten een bestaande hiërarchie en machtsmiddelen. Je bent doortastend en volhardend en in staat een duidelijke koers te varen. Je bent helder in het stellen van kaders en je hebt een coachende en verbindende stijl van leidinggeven. Daarnaast ben je in staat om businesskansen van vindingen te kunnen (voor)zien en te doorgronden.

In deze rol beschik je over de volgende persoonlijke competenties:
  • Bestuursvaardig: goed in het aansturen van een organisatie(onderdeel)
  • Vertrouwenwekkend: benaderbaar en betrokken
  • Ondernemend en klantgerichtheid
  • Resultaatgericht
  • Neemt verantwoordelijkheid
  • Delegeren: Is met behoud van zijn/haar verantwoordelijkheid, in staat om te delegeren
  • Organisatie- en omgevingsbewust: heeft gevoel voor (academische) verhoudingen
  • Samenwerkend: bereikt resultaten samen met anderen
  • Netwerker: initieert en onderhoudt effectieve externe samenwerkingsrelaties
  • Verbindend leider


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden voor deze rol zijn in overeenstemming met de inhoud en zwaarte van de functie en afhankelijk van achtergrond en ervaring van de kandidaat. 

Het geboden salaris bedraagt minimaal  5.453,- euro tot maximaal 6.940,- euro (schaal 14) bruto per maand bij een voltijdse aanstelling conform CAO Nederlandse Universiteiten.

Daarnaast een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris, een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris en 41 vakantiedagen bij een voltijdsaanstelling.

Specificaties

  • Management
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • EU.4678

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you