e-Learning Specialist

e-Learning Specialist

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 11 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij de beste hogeschool van Nederland? Solliciteer dan op de functie van e-Learning specialist bij hogeschool Tio!

Tio is op zoek naar een e-Learning specialist voor de afdeling Onderwijs & Kwaliteit. Het team bestaat uit 9 medewerkers en vormt het hart van Tio. De afdeling is verantwoordelijk voor onderwijsinnovatie, examinering en diplomering, curriculumontwikkeling en de kwaliteitszorg van het onderwijs.

Als e-Learning expert ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren, inrichten en implementeren van functionele toepassingen voor studenten- en docenteninformatiesystemen zoals Blackboard, Onstage en Sharepoint. Daarnaast initieer je onderwijsinnovaties en signaleer je kansen op het gebied van Blended Learning ter verbetering van het bestaande onderwijsaanbod.

Specificaties

Hogeschool Tio

Functie-eisen

Je bent een krachtig, dienstverlenend, doortastend, communicatief sterk persoon en je hebt een proactieve werkhouding. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met digitalisering van (onderwijs)processen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
  • Een enthousiaste instelling en een goede dosis humor.
  • Een bedrijfsmatige achtergrond is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige baan bij de beste kleine hogeschool van Nederland. Hogeschool Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. Je komt te werken op het moderne hoofdkantoor op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal.

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business. Tio en haar opleidingen behoren al jaren tot de beste van Nederland en gaan aan kop in de verschillende rankings. Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Werkgever

Tio Hogeschool

Hotel, event, toerisme & business
Welkom bij Tio Hogeschool. Tio biedt jou persoonlijk, versneld en excellent onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Tio's opleidingen behoren al jaren tot de beste van Nederland en gaan aan kop in diverse rankings.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; IT; Marketing en communicatie
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Techniek
  • max. 32 uur per week
  • HBO+
  • AT 3466

Werkgever

Locatie

St Jacobsstraat 400, 3511 BT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you