Medewerker Onderwijsontwikkeling

Medewerker Onderwijsontwikkeling

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 8 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Personal Development Centre van de Faculteit Sociale Wetenschappen zoekt kandidaten voor een functie van Medewerker Onderwijsontwikkeling

Functieomschrijving

De Faculteit Sociale Wetenschappen zoekt versterking voor het docententeam van haar Personal Development Centre. Momenteel worden meerdere Nederlandstalige en Engelstalige trajecten uitgevoerd volgens de blended Learning My Way methodiek binnen diverse Bachelors en Master specialisaties van de Universiteit Leiden, zowel in Leiden als de Campus Den Haag. Daarnaast is sprake van uitbreiding van werkzaamheden van de methodologie naar andere universiteiten en hogescholen. De werkzaamheden omvatten de volgende taken:

  • Het onderhouden/actualiseren/verdiepen van de designs van de Learning My Way benadering, en opzetten professionaliseringstraject voor haar trainers en coaches;
  • Ontwikkelen van vaardighedenonderwijs in interactieve seminars aan bachelor en master studenten van verschillende faculteiten (o.a. cursussen rond Personal & Professional Development (Honours College niveau evenals Ba3 en Ma niveau), Learning My Way seminars (VO, Ba en MA niveau), Engels en Nederlandstalig, in online- en on-campus designs;
  • Managen en acquireren van Personal Development trajecten in het hoger onderwijs voor zowel staf als studenten;
  • Verzorgen van professionele bijscholing op het gebied van toegepaste zingeving in studie en werk (op basis van de Pulsar coaching methodiek);
  • Individuele en groepsgewijze begeleiding, persoonlijke-, en studiebegeleiding in trajecten van VO en HO, voor staf;
  • Wekelijks docentenoverleg met cursus- en/of werkgroepencoördinatoren.

De uitvoering van de taken vindt plaats in nauw overleg met coördinatoren van verschillende organisatieonderdelen (op universitair, facultair-, opleidings-, en cursus-niveau).  

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Een Masterdiploma op het gebied van management in onderwijs of gezondheidszorg;
  • Je bent gediplomeerd in de Pulsar coaching benaderingswijze (3-jarige Pulsar Academie)
  • Aantoonbare ervaring met vernieuwing van training en coaching in gezondheidszorg en/of onderwijs
  • Professionele kennis en ervaring met het omgaan met motivationele- en groepsdynamische processen.
  • Aantoonbare ervaring met het werken met online interactief onderwijs en coaching.
  • Sterke presentatie- communicatie-, coaching- en trainers-vaardigheden.
  • Proactief en goed in staat om in teamverband te werken met uiteenlopende beroeps-, en leeftijdsgroepen.
  • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van vaardigheidsonderwijs op academisch niveau strekt tot aanbeveling.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je bent vanaf 1 januari 2020 deels, en vanaf 1 maart 2020 volledig inzetbaar in Leiden, Delft en Den Haag.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van twee jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.746,- en maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

De Faculteit Sociale Wetenschappen is één van de zeven faculteiten van de Universiteit Leiden. Geworteld in de academische traditie werken onze studenten en onderzoekers samen met nationale en internationale partners aan nieuwe inzichten en oplossingen voor hedendaagse vraagstukken.

De Faculteit Sociale Wetenschappen bestaat uit vijf instituten: Pedagogische wetenschappen, Politieke Wetenschap, Psychologie, Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie en het Centre for Science and Technology Studies. De faculteit heeft ongeveer 5.000 studenten en 600 medewerkers. Er wordt onderwijs verzorgd over en onderzoek verricht naar uiteenlopende onderwerpen die variëren van adoptie tot politiek gedrag. Zie voor meer informatie de website van de Faculteit van Sociale wetenschappen.

Het Personal Development Centre (PDC) is onderdeel van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en ondersteunt individuen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen en buiten de Universiteit Leiden. Het onderwijs van het PDC zet in op het longitudinaal ondersteunen op het gebied van zelfreflectie- en monitoring, motivatiebevordering, besluitvaardigheid en commitment. Dit met behulp van blended systemen waarbij online preparatie, 360graden feedback, en online en on campus coaching en seminars elkaar gestructureerd afwisselen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • Universitair
  • 20-525

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wassenaarseweg 52, 2333 AK, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you