Applicatiespecialist Beeld & Zorg – PACS1

Applicatiespecialist Beeld & Zorg – PACS1

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 6 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een goed draaiend Informatie Management is van vitaal belang voor de zorg, research & onderwijs en bedrijfsvoering processen binnen het Radboudumc, die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van het Radboudumc.

Het Beeld & Zorg team bestaat uit 18 toegewijde ICT professionals. We zijn op zoek naar een applicatiespecialist en teamplayer met passie voor functionele en technische ondersteuning van processen en systemen binnen het domein Beeldvorming (kerngroep PACS-1). Beschik je nog niet over alle gevraagde kennis en ervaring, maar is dit wel helemaal jouw droombaan? Aarzel dan vooral niet om te reageren!

Dagelijks zorgen wij er met Team Beeld & Zorg voor dat 140 applicaties die worden gebruikt in zorgprocessen met direct patiëntencontact adequaat worden ondersteund. Een korte impressie:
  • Departementale PACS systemen voor onder andere radiologie, MDL, Cardiologie, Klinische neurofysiologie, Oogheelkunde en Pathologie.
  • Archief voor medische informatie objecten (VNA).
  • Enterprise viewer voor het ziekenhuisbreed ontsluiten van alle informatie.
  • Transmurale ontsluiting van patiëntendata en ondersteunen van virtuele samenwerking.
  • Functiesystemen van Cardiologie, Longgeneeskunde, Heelkunde, Urologie.
  • Beheer van het message-broker routeringssysteem voor o.a. verpleegkundige en medische oproep systemen.
  • Audiovisuele ondersteuningstools voor bijv. multidisciplinair overleg of virtueel patiëntencontact.
Voor het beheren van applicaties gaan wij uit van het zorgproces. Veel teamleden van Beeld & Zorg hebben dan ook hun 'roots' in de zorg. Applicaties worden altijd beschouwd als onderdeel van een informatieketen. Deze start en eindigt doorgaans in ons EPD, Epic. Enkele teamleden zijn geaccrediteerd hiervoor. Koppelingen via bijvoorbeeld HL7, DICOM of XDS zijn voor ons ook vertrouwde materie.

Binnen deze functie heb je een breed takenpakket:
  • Je analyseert incidenten en problemen, bedenkt oplossingen en realiseert deze zelf en in samenwerking met anderen: 'creatief en initiatief'.
  • Je analyseert hoe je met 'medische ICT' (poli)klinische werkprocessen optimaal kan ondersteunen.
  • Je onderhoudt contacten op diverse niveaus van de organisatie, van individuele zorgverlener tot en met leiding van een afdeling.
  • Je hebt contact met externe leveranciers, zowel voor afstemming over incidenten en wijzigingen, maar ook voor aanschaf van nieuwe producten en/of diensten.
  • Je organiseert het beheer op een zodanige wijze dat de beheersactiviteiten geminimaliseerd kunnen worden.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het opzetten van adequate monitoring voor het proactief beheer van de ICT systemen.
  • Je bent flexibel inzetbaar tijdens storingen en soms ook buiten kantoortijd. Iedere 2-3 maanden draai je een week lang 'bereikbaarheidsdienst'.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige collega die de handen uit de mouwen wil steken! Je hebt een positieve en proactieve houding en denkt in mogelijkheden. Daarbij kun je nieuwe materie je snel eigen maken. Je voelt je uitgedaagd om de systemen binnen de kring PACS-1 te beheren. Verder houden we niet van muurtjes. Jij kunt over je grenzen heen kijken en samenwerken met andere disciplines, zoals andere IM teams zoals team Infrastructuur of team Epic en medische technologie (MTKF).

In analytisch opzicht ben je ijzersterk, je bent als geen ander in staat complexe problemen snel te doorgronden en je bent creatief in je oplossingen. Ook ben je flexibel in het werk, een betrokken collega voor je team, je hebt het lef om dingen nét iets anders te doen en je wilt jezelf vakinhoudelijk en als mens blijven ontwikkelen. Bovendien ben je integer, klantvriendelijk, zelfstandig, stressbestendig en resultaatgericht.

Verder:
  • Heb je een hbo+/wo werk- en denkniveau.
  • Heb je kennis van en voeling met werkprocessen in een ziekenhuis.
  • Heb je kennis van en ervaring met basis systeembeheer, bijvoorbeeld: zorgen dat je weet hoe toegangsrechten werken en waarom machines met de domain controller communiceren. Je hoeft geen expert te zijn.
  • Heb je kennis van en ervaring met basis netwerkbeheer, bijvoorbeeld: begrijpen hoe netwerken werken en in staat zijn simpele problemen op te lossen. Je begrijpt wat DNS is, en je kan simpele netwerktesten zoals ping en trace-route uitvoeren.
  • Bezit je basis kennis over hardware.
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, uitstekende communicatie, presentatie en documentatie vaardigheden.
  • Vind je het geen probleem om in een 24/7-omgeving ook bereikbaarheidsdiensten te draaien.
Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Informatie Management
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. Thema's zoals e-health, netwerkgeneeskunde en op afstand werken en verzorgen zijn actueel. Informatie Management wil vooroplopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënten als collega's. Daarnaast leveren wij 'state of the art' ICT oplossingen aan bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3050—€4200 per maand
  • HBO
  • 128943-P674175-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you