Afdelingshoofd met focus op Events & Experience

Afdelingshoofd met focus op Events & Experience

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 13 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent verantwoordelijk voor de professionele en eigentijdse organisatie van alle corporate online en offline evenementen. Academische plechtigheden en feestelijke evenementen, zoals de Opening van het Academisch Jaar, weet je op innovatieve en toekomstbestendige wijze te organiseren. Samen met jouw team maak je alle evenementen tot een succes, monitor je resultaten en draag je zorg voor evaluatie.

Samen met de Directeur Marketing & Communicatie draag je zorg voor managementrapportages en verbetervoorstellen voor alle online en offline corporate evenementen

Samen met de gehele afdeling Marketing & Communicatie optimaliseer je continue de klant- beleving, reis, voorzieningen en beleid.

Functieomschrijving

Binnen M&C is de Manager Events & Experience verantwoordelijk voor de organisatie van alle online en offline evenementen, die bijdragen aan het merk Erasmus Universiteit en het behalen van de langetermijn strategie van de EUR. Hierbij staat innovatie, toekomstgerichtheid en klantgerichtheid centraal.

Tevens valt het Bureau van de Pedel onder jouw verantwoordelijkheid en stuur je de medewerkers op coachende wijze aan om van alle academische plechtigheden een succes te maken. Je staat in nauw contact met de directeur M&C en leden vanuit het College van Bestuur om de academische plechtigheden naar een hoger plan te tillen.

Je denk pro-actief mee over de ontwikkeling van nieuwe online en offline evaringen/contacten van klanten met de EUR en komt met verbetervoorstellen. Je bent verantwoordelijk voor monitoring en rapportage omtrent de behaalde resultaten.

De manager is uiteraard ook verantwoordelijk voor de (door-) ontwikkeling van de medewerkers, borgt de samenhang van de werkprocessen en de onderlinge samenwerking binnen de afdeling en draagt zorg voor afstemming met de voor de afdeling belangrijke stakeholders. De Manager Events & Experience is lid van het Managementteam van Marketing & Communications.

Verder is de manager verantwoordelijk voor:

  1. Opzetten van coherente eventplanning die bijdraagt aan strategische doelen EUR.
  2. Budgetbewaking en planning.
  3. Onderzoek naar beleving tijdens online en offline events bij alle doelgroepen en stakeholders.
  4. Input voor het M&C jaarplan en tussentijdse evaluaties/verslagen.
  5. Zorgdragen voor passend event-management.
  6. Vaststellen en monitoren KPI’s (Key Performance Indicators).
  7. Het team in zijn kracht zetten. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Een universitaire of HBO-opleiding en ruime ervaring in event-management
  • Je hebt aantoonbare kennis van nieuwe online methoden in de evenementen branche
  • Je zit vol lef en zelfvertrouwen
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je bent creatief, innovatief en een conceptuele denker
  • Je hebt mensenkennis
  • Je kunt strategisch en analytisch denken
  • Je drukt je – mondeling en schriftelijk - goed uit in zowel de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt professionele ambities die je wilt waarmaken in Rotterdam, en voelt je aangesproken door ons merk en onze merkbelofte Making Minds Matter.
  • Kennis van academische plechtigheden is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €5.190,- en €6.317,- bruto per maand (schaal 13). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Marketing & Communicatie

Op basis van onze opdracht en gedreven door de Strategy24 is het de missie van Marketing & Communicatie de EUR helpen uit te groeien tot een A-merk dat de juiste studenten, medewerkers en stakeholders als een magneet aantrekt en bindt.

Om die missie te bereiken neemt M&C de verantwoordelijkheid voor het versterken van het merk, in de markt zetten en profileren van de EUR bij (potentiële) studenten en medewerkers en bij externe stakeholders die relevant zijn voor onze positie in de maatschappij. Als netwerkregisseur nemen wij de leiding om op basis van onze expertise met andere – ook niet traditionele - partijen om onze missie te bereiken. De activiteiten van M&C (ca 35 personen) richten zich op onderwijs-, research- en corporate marketing en communicatie.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • M&C-30112020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you