Coördinator & Facilitator Transition Academy (hij/zij/hen) (0,8 - 1,0 fte)

Coördinator & Facilitator Transition Academy (hij/zij/hen) (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 3 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wat als jij met je nieuwe baan het denken en doen richting een duurzame samenleving écht kan versnellen?

Functieomschrijving

De Transition Academy (TAC) is het onderdeel van DRIFT dat verantwoordelijk is voor educatie.
Per 1 maart 2021 (of eerder) zoeken wij een sociale, creatieve en gedreven:

Coördinator & Facilitator (hij/zij/hen)

die ons team voor minimaal 32 uur per week komt aanvullen. 

Als onderwijscoördinator en facilitator word je onderdeel van het kernteam van de TAC. Je werkt nauw samen met onze Chief Learning Officer die verantwoordelijk is voor de strategische lijn en bedrijfsontwikkeling van de TAC en enkele DRIFT collega’s die naast hun advies- en onderzoekswerk ook een vaste taak in onderwijscoördinatie en -facilitatie hebben. Bijna alle DRIFTers zijn in meer of mindere mate bij de TAC betrokken omdat zij bijvoorbeeld lesgeven of in hybride advies-educatietrajecten betrokken zijn.

Word jij onze nieuwe collega, dan ga je vier belangrijke rollen vervullen:

  1. Je coördineert en verzorgt (een deel van) onze opleidingen tot in de puntjes: van locatie tot inhoud, van literatuurlijst tot deelnemerscommunicatie. Jij bewaakt de onderlinge samenhang van modules en werkt daarin actief samen met diverse collega’s, partners en gastdocenten. 
  2. Je faciliteert het groepsleerproces tijdens de opleidingen (online en op locatie) en zorgt ervoor dat cursisten en docenten het beste uit zichzelf en de opleiding kunnen halen. 
  3. Je onderhoudt actief contact met onze klanten en partners die interesse tonen in een van onze open of in-company opleidingen en kan ze naar de juiste inhoud en de juiste opleiding begeleiden. Het schrijven van offertes en maatwerk curriculumontwerp horen daar bij. 
  4. Je denkt mee over de doorontwikkeling van ons aanbod in nauwe samenwerking met onze Chief Learning Officer en betrekt collega DRIFTers met ideeën daar actief bij. 

Deze rol is jou op het lijf geschreven als je houdt van de variatie tussen operationeel, organisatorisch en strategisch werk. Je krijgt energie van het begeleiden van een groep cursisten, maar werkt een dag later ook met plezier achter je bureau aan het maken van een draaiboek en het afronden van een offerte. Je hebt oog voor detail en uitmuntende organisatorische en communicatieve vaardigheden. Docenten en cursisten weten dat ze op jou kunnen rekenen. Uiteraard werk je prettig zelfstandig, en weet je goed wanneer je collega’s kan en moet betrekken. Je bent gedreven om bij te dragen aan maatschappelijke verandering richting een duurzame en rechtvaardige toekomst. 

Omdat het aanbod van DRIFT Transition Academy altijd in ontwikkeling is, biedt de functie ook ruimte voor ondernemerschap, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Zowel wat betreft vernieuwing binnen ons bestaande aanbod als met betrekking tot het ontwikkelen van nieuwe (maatwerk) opleidingen, partnerschappen en verdienmodellen. Heb jij innovatieve ideeën voor het vormgeven en faciliteren van betekenisvolle leertrajecten? Of voor het breder toegankelijk maken van ons onderwijsaanbod? Wij zijn benieuwd naar jou en de ideeën en ervaring die jij met je meebrengt! 

Herken je jezelf? Laat van je horen! Voldoe je nog niet helemaal aan alle eisen maar weet je dat jij de juiste persoon bent? Wij moedigen gemotiveerde personen met ongebruikelijke ervaring, visie en talenten evenzeer aan te solliciteren.  We laten ons graag overtuigen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat vragen wij?

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een coördinerende functie. Bij voorkeur in het hoger onderwijs en/of voor een trainings-/ opleidingsinstituut voor professionals. 
  • Passie voor educatie en leren en ruime ervaring met het faciliteren van (online) trainingen en/of groepsprocessen.
  • Bewezen organisatorisch talent en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Gedreven om bij te dragen aan maatschappelijke verandering richting een duurzame en rechtvaardige toekomst.
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
  • Zelfstandig, sociaal, creatief en chaos bestendig
  • Niet vereist maar welkom: als je professionele ervaring meebrengt uit een veld waar we bij DRIFT meer aandacht aan willen besteden. We denken bijvoorbeeld aan gamificatie, sales/ commerciële organisatie, financiële sector, beeldende kunst/theater, robotica en organisatie- of sociale psychologie - en staan open voor andere vakgebieden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar (met intentie tot verlenging).

Wat we bieden:

  • Een bijzonder leuke groep internationale collega’s die graag samen lunchen en met wie er regelmatig sociale activiteiten worden georganiseerd. Covid-19 maakt ons creatiever in het bedenken van nieuwe manieren om contact te houden en samen te werken.
  • Een groene werkplek op de Woudestein campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam; bruikleen van een laptop en goede thuiswerkmogelijkheden
  • Diverse mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, waaronder deelname aan de wekelijkse ‘versnellingssessie’ en de 2-jaarlijkse kennisagenda-dag
  • Een salaris in schaal 8, momenteel tussen de 2656 en 3548 euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Het daadwerkelijke salaris binnen deze schaal is afhankelijk van je kennis, ervaring en overige competenties.
  • De CAO Nederlandse Universiteiten is niet van toepassing op DRIFT. DRIFT heeft een eigen, aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.:
    • een 38-urige werkweek met flexibele werktijden en riant aantal verlofdagen / ADV, en de mogelijkheid deze deels te valuteren;
    • een flexibele pensioenregeling (ABP) en de mogelijkheid van deelname aan collectieve verzekeringen;
    • een aantal faciliteiten, zoals een sportaccommodatie (met korting), toegankelijke voor- en naschoolse opvang en universiteitsbibliotheek;
    • Een prima reiskostenvergoeding op basis van OV.

Werkgever

DRIFT BV

DRIFT is een ondernemend en geëngageerd instituut van de Erasmus Universiteit die academisch onderzoek, commercieel advies, onderwijs en activisme combineert. DRIFT richt zich op het begrijpen en versnellen van transities naar een duurzame samenleving. Transities zijn radicale maatschappelijke veranderingen en vinden plaats op alle gebieden. Denk bijvoorbeeld aan energie, mobiliteit, water, voedsel, zorg, onderwijs, democratie, economie en steden. Dat betekent dat werken bij DRIFT dynamisch is, inspirerend, uitdagend, intensief en elke dag anders. In ons team werken mensen met verschillende (academische, culturele en maatschappelijke) achtergronden: diversiteit zien we als essentieel voor de kwaliteit van ons werk.

DRIFT wil een inclusieve werkgever zijn

Bij DRIFT hebben we als doel om duurzaamheidstransities rechtvaardiger te maken, en op een open en inclusieve manier te werken aan maatschappelijke verandering. Hiervoor is natuurlijk meer nodig dan een korte alinea in een vacaturetekst. Toch willen we benadrukken dat we streven naar een diverse organisatie qua ervaring, inkomen, politieke voorkeur, gender, geaardheid, etniciteit en religieuze voorkeur.  We willen ons actief inzetten tegen racisme en andere vormen van onrecht en uitsluiting, o.a. door deze  meer expliciet onderdeel te maken van ons werk en actief samen te werken met individuen en organisaties die hierin voorop lopen.

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO+
  • DRIFT 12/20

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you