Managementassistent M/V

Managementassistent M/V

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 11 dec Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de faculteit Behavioural, Management and Social sciences (BMS) is een vacature voor managementassistent ontstaan.

De uitdaging

Als managementassistent bied je, samen met een collega, actieve allround secretariële ondersteuning aan de vakgroep Docentontwikkeling ELAN en ben je het aanspreekpunt voor zowel medewerkers als studenten. Het gaat om gevarieerde taken, waarbij een beroep wordt gedaan op je organisatorische en contactuele kwaliteiten. Zo plan je afspraken en bewaak je administratieve gegevens, procedures en deadlines. Je verstrekt zowel telefonische als schriftelijke informatie, je verzorgt de dagelijkse post en het archief en je schrijft, op basis van aanwijzingen van je leidinggevende, zelfstandig brieven in zowel de Nederlandse taal als in de Engelse taal. Tevens regel en notuleer je vergaderingen en bijeenkomsten en organiseer je (grote) evenementen en reizen en ontvang je bezoekers. De faculteit BMS is volop in beweging, dus mogelijk zal deze ondersteuning in de toekomst anders vorm worden gegeven, er wordt verwacht dat je hierin kan meebewegen en meedenken.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde secretaresseopleiding op MBO+ niveau en hebt enkele jaren aantoonbare secretariële werkervaring. Je hebt ruim voldoende digitale kennis en vaardigheden met betrekking tot Ms Office (m.n. Excel, Word, Powerpoint & Sharepoint). Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal (B1) goed, zowel mondeling als schriftelijk en je bent nauwkeurig met cijfers. Je kunt goed zelfstandig maar ook in teamverband werken, bent accuraat, flexibel en stressbestendig. Je hebt een professionele, klantgerichte houding en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast vind je het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen en kan je op den duur ook projectmanagementactiviteiten voor je rekening nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,5 FTE voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.853,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3%.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 20 uur per week
  • €2052—€2853 per maand
  • MBO
  • 2020-131

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you