Fellow Perinatologie

Fellow Perinatologie

Geplaatst Deadline Locatie
22 dec 18 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als gynaecoloog maak je deel uit van een enthousiast team van 13 perinatologen/gynaecologen. Je wordt in staat gesteld om zelfstandig de perinatologie uit te oefenen, een actieve rol te hebben in ons wetenschappelijk onderzoeksprogramma en in het lokale en regionale onderwijs.

Je doorloopt in 2 jaar tijd (minimaal 0,8 fte) de subspecialisatie perinatologie met het doel het verwerven van subspecialistische vaardigheden en voorwaarden voor met name hoog complexe (laag-volume) zorg voor de zwangere vrouw en neonaat zoals die in Nederland in de perinatologische centra met NICU wordt geleverd.

De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Obstetric high care en Verloskamers, polikliniek Verloskunde met hoog risico zwangeren en preconceptionele consulten en de polikliniek Prenatale Diagnostiek en Therapie. Daarnaast verdiep je je op een gestructureerde wijze door middel van stages op de NICU, volwassen IC, klinische en cytogenetica, anesthesie en pathologie.

Op het maternaal gebied werk je nauw samen met verschillende derdelijns disciplines zoals de vasculaire geneeskunde, cardiologie, nefrologie, HIV specialisten en immunologie in de vorm van gecombineerde poli's en MDO's. Op de prenatale diagnostiek heb je een actieve rol bij de counselingsgesprekken zoals kinder -cardiologie, -neurologie, -chirurgie en andere disciplines. Het Radboudumc heeft expertise centra op het gebied van de hematologie, congenitale Hernia Diagfragmatica, Craniosynosthose en DSD.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gynaecoloog met aantoonbare belangstelling voor perinatologie. Je bent communicatief vaardig en wilt bijdragen aan een ambitieus team. Daarnaast ben je enthousiast in het opleiden van arts-assistenten, VIO'S, co-assistenten en studenten in hun bachelors fase. Werken in teamverband vind je belangrijk.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis
Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als academisch medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg. Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen. Kijk eens naar onze film over het Amalia kinderziekenhuis.

Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de centrumleiding integraal verantwoordelijk voor het kinderziekenhuis. De leiding bestaat uit twee leden, de directeur en de centrummanager.

Perinatologie
Het zorgdomein Perinatologie is een onderdeel van het Amalia kinderziekenhuis en wordt gevormd door de verloskunde en neonatologie. Wij zorgen als perinataal centrum voor tertiair verwezen vrouwen met complexe obstetrische pathologie en pasgeborenen die intensive zorg nodig hebben in de regio Zuidoost Nederland. Onze aandachtgebieden liggen bij vrouwen met onderliggende interne problematiek zoals hypertensieve aandoeningen, extreme vroeggeboortes met expertise op het gebied van cerclages. Daarnaast bieden we zorg in onze vroege zwangerschapsunit en zijn we verwijscentrum voor placenta accreta spectrum, congenitale hernia diafragmatica en zorg buiten de richtlijn. Wij hebben een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen en hebben de regiefunctie voor de integrale geboortezorg in de regio. Wij leveren gezamenlijk met de kinderartsen, anesthesie en het OK-team 24/7 zorg in huis.

Wij zijn actief in wetenschappelijk onderzoek. Naast participatie in de landelijke Consortium studies hebben we specifieke onderzoekslijnen in het onderzoeksthema's vasculair damage en healthcare improvement science. We participeren enthousiast in de opleidingen tot medisch specialist, arts, verpleegkundige en (klinisch) verloskundige.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week
  • €6158—€7371 per maand
  • Universitair
  • 129924-P680573-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you