Arts-onderzoeker / PhD-kandidaat Radiologie

Arts-onderzoeker / PhD-kandidaat Radiologie

Geplaatst Deadline Locatie
24 dec 24 jan Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken voor de afdeling Radiologie een ambitieuze PhD-kandidaat of Arts-onderzoeker met affiniteit voor techniek en geneeskunde. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij de positie voor jou!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gemotiveerde PhD-kandidaat of Arts-onderzoeker voor de PROMETHEUS studie, een multicenter prospectief onderzoek bij patiënten met leverkanker. In dit onderzoek wordt co-registratie software ingezet om ablatiemarges te meten bij leverkankerpatiënten die thermale ablatie ondergaan. Je richt je op het uitvoeren en coördineren van de studie. Het betreft klinisch onderzoek waarbij er veelvuldig contact is met medische teams van de verschillende centra, alsook patiënten. Daarnaast voer je beeld- en data-analyse uit. Je werkt mee aan de verbetering en uitbreiding van de beschikbare analyse software. Het doel van de PROMETHEUS is om de relatie tussen de ablatiemarge en recidiefkans te analyseren. Binnen het promotieonderzoek zullen ook andere projecten worden uitgevoerd die erop gericht zijn de effectiviteit van thermale ablatie bij levertumoren te verbeteren.

Samenvatting

·       Je doet onderzoek op de afdeling Radiologie en binnen het Laboratorium voor Klinische en Experimentele Beeldverwerking (LKEB)

·       Je hebt een MSc-graad in Geneeskunde of Klinische Technologie

·       Je doet onderzoek naar de ablatiemarges bij patiënten met leverkanker

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zoeken een gemotiveerde, ambitieuze kandidaat met een MSc-graad in Klinische Technologie, Geneeskunde of een soortgelijke studie. Je hebt affiniteit met techniek en software. Kennis van programmeren is een pre. Daarnaast ben je enthousiast, gedreven en accuraat en heb je uitstekende sociale en organisatorische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: duur opleiding.

Afhankelijk van je achtergrond word je ingeschaald als PhD-kandidaat in schaal Pro, of als Arts-onderzoeker in schaal 10. Als PhD-kandidaat word je in aangesteld voor de duur van het onderzoek, namelijk vier jaar. Je salaris bedraagt maximaal €2.495,- in het eerste jaar en loopt op tot maximaal €3.196,- in het laatste jaar.

Werkgever

LUMC

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling ter vervaardiging van een proefschrift voor de duur van de opleiding, met een maximum van vier jaar. Het salaris bedraagt € 2.495,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 3.196,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal OIO, CAO UMC).

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2495—€3196 per maand
  • Universitair
  • B.21.PV.JH.09

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you