Senior adviseur kwaliteitsbeleid

Senior adviseur kwaliteitsbeleid

Geplaatst Deadline Locatie
24 dec 21 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent een spin in het web in het maken en uitdragen van kwaliteitsbeleid voor onderwijs en opleidingen. Middels het geven van trainingen en het verzorgen van adviezen, deel jij deze kennis binnen het UMC Utrecht.

Functieomschrijving

Als adviseur en beleidsmaker bij het expertisecentrum voor onderwijs en opleidingen lever je een wezenlijke bijdrage aan de ambities van het UMC Utrecht op het terrein van onderwijs en opleiden. Je komt te werken in een dynamische omgeving gericht op innovatie van een kwaliteitscultuur voor onderwijs en opleidingen. Samen met je collega's van het team kwaliteitszorg kom je tot concrete oplossingen voor strategische vraagstukken gericht op het verbeteren van de kwaliteitszorg. Jij bent de drijvende kracht achter het continu verbeteren van onze onderwijskwaliteit en de kwaliteitscultuur en draagt dit onder andere uit door het adviseren én trainen van klanten. In samenwerking met de teamleider en medewerkers van het team kwaliteitszorg en de directeur van het expertisecentrum zet je koers uit en verbind je relevante stakeholders, zoals opleidingsdirecteuren en opleidingscommissies. Je vertaalt ‘state-of-the-art-kennis' op het vlak van kwaliteitszorg naar je dienstverlening.
Het betreft een vacature voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie is een ervaren adviseur met een visie op een kwaliteitscultuur en een constructieve onderbouwde visie op kwaliteitszorg. Je bent onderwijswetenschapper of komt uit een aanverwante discipline en bent gepromoveerd.
Je bent organisatiesensitief met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en hebt sterke analytische vaardigheden. Door jouw resultaatgerichte instelling en gedrevenheid krijg je zaken voor elkaar. Professionals weet je te overtuigen op inhoud en dankzij je communicatieve en sociale vaardigheden. Ook ben je stressbestendig en oplossingsgericht-positief ingesteld. Tot slot kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een collegiale teamspeler die in staat is om andere te enthousiasmeren en te inspireren. Je schakelt effectief met diverse gremia in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en de Universiteit Utrecht.
 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.383,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Expertisecentrum

De bijdrage die het expertisecentrum voor onderwijs en opleidingen levert aan de ambities van het UMC Utrecht geven we gestalte door advisering over en het ontwerpen van methoden voor onderwijs en toetsing, curriculumontwikkeling, professionalisering van docenten, onderwijskundige scholing van studenten en assistenten in opleiding, onderzoek van onderwijs, ontwikkeling van onderwijstechnologie, en kwaliteitszorg van onderwijs en opleiden. Specifieke taken die uitgevoerd worden door het team kwaliteitszorg zijn het coördineren en uitvoeren van procedures voor gestandaardiseerde interne kwaliteitszorg ten behoeve van onderwijsprogramma's en toetsing voor de opleidingen waarvoor het onderwijscentrum verantwoordelijk is. Daarnaast ontwikkelt het team methodologie en beleid voor onderwijskwaliteitszorg en adviseert het derden over evaluatie en kwaliteit van onderwijs en toetsing.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 2020/0470

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you