AIOS Radiologie

AIOS Radiologie

Geplaatst Deadline Locatie
29 dec 21 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 feb 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een AIOS Radiologie met een passie voor patiëntenzorg, die collega's weet te inspireren en enthousiasmeren.

We leiden modern op. We vinden het belangrijk dat je echt alles uit jezelf haalt. En op jouw manier maximaal bijdraagt aan de beste en meest innovatieve patiëntenzorg. De exacte invulling van je opleiding bepalen we dan ook samen met jou. De drie clusterpartners overleggen frequent en intensief over de opleiding. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf ook op andere gebieden te ontplooien, zoals in management of onderwijs. En het doen van hoogwaardig wetenschappelijk (promotie)onderzoek op diverse terreinen stimuleren we in de breedste zin. Ook daarvoor kunnen we je veel mogelijkheden bieden.

Je wordt opgeleid tot een deskundige radioloog die in ruime mate voldoet aan de vakcompetenties zoals vastgesteld in het landelijk opleidingsplan Radiologie. Een radioloog die de opleiding in ons opleidingscluster heeft voltooid, heeft een eigen visie ontwikkeld op het specialisme, zodat je als een goede professional de toekomst tegemoet kan zien. In de toekomst lever jij in brede zin een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een leergierige en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling in de Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Je hebt een goed analytisch denkvermogen en kan goed verbanden leggen. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden.

Het hebben van klinische ervaring, interesse in wetenschappelijk onderzoek of affiniteit in het geven van onderwijs zijn gewenst, maar dit zijn geen vereisten. Ook als je initiatiefrijk, vernieuwend en vooruitstrevend bent, ben je van harte welkom in onze teams.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 jaar, voor de duur van de opleiding.

De opleiding radiologie duurt vijf jaar, waarvan tenminste achttien maanden in uitwisseling plaatsvindt naar een van de perifeer cluster opleidingen.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het opleidingscluster radiologie OOR-ON bestaat uit het Radboudumc Nijmegen, Jeroen Bosch ziekenhuis Den Bosch en Rijnstate ziekenhuis Arnhem. Beide perifere klinieken behoren tot de stichting topklinische ziekenhuizen (STZ). Alle afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde hebben brede klinische expertise op alle orgaangebieden. Binnen het cluster worden alle differentiaties aangeboden.

De afdeling Radiologie van het Radboudumc heeft een internationale reputatie op gebied van CT, prostaat-, borst- en longdiagnostiek, alsmede voor minimaal invasieve ingrepen en nucleaire therapieën. Op deze onderwerpen is een grote wetenschapsgroep actief. Tot de speerpunten van onze afdeling behoort het vermogen om technieken, ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek, om te zetten in klinische toepassingen.

Speerpunten van het Rijnstate ziekenhuis zijn oncologie, cardiovasculaire geneeskunde, musculoskeletale diagnostiek en interventieradiologie. Rijnstate is landelijk tevens voorloper in RFA schildklier behandelingen.

In het Jeroen Bosch ziekenhuis behoren oncologie, musculoskeletale diagnostiek en nucleaire cardiologie tot de speciale aandachtsgebieden. Bovendien is er een zeer uitgebreid aanbod aan abdominale pathologie. Zowel het Rijnstate als het Jeroen Bosch ziekenhuis behoren tot de top 5 grootste mammacentra in Nederland.

De opleidingsgroep van het Radboudumc kenmerkt zich door een open sfeer en enthousiaste begeleiding. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking binnen onze afdeling, maar ook binnen het ziekenhuis.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 46 uur per week
  • €3649—€5037 per maand
  • Universitair
  • 130146-P681923-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you