Junior onderzoeker Sport en Bewegen

Junior onderzoeker Sport en Bewegen

Geplaatst Deadline Locatie
30 dec 19 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je gaat bijdragen aan onderzoeksprojecten op het gebied van sport en leefstijl. Eén van deze onderzoeksprojecten is een Europees project gericht op jongeren van het voortgezet onderwijs. In dit project draait het om het samen met jongeren bedenken en uittesten van interventies om een gezonde leefstijl te bevorderen. Het heeft een sterk participatief karakter. Andere onderzoeksprojecten richten zich specifiek op gemeentelijke vragen rondom sport en bewegen. Om deze vragen te beantwoorden zal voor een groot deel gebruik worden gemaakt van bestaande data.

Tot de werkzaamheden bij het Europese project behoren het leveren van een bijdrage aan de werving, de gegevensverzameling, de ontwikkeling van de benodigde materialen en de training en begeleiding van jongeren die deelnemen aan het project. Bij de andere onderzoeksprojecten ligt het accent op analyse en rapportage en de vertaalslag tussen wetenschap en beleid.

Door de combinatie van verschillende werkzaamheden zul je ervaring opdoen met verschillende designs en methoden van onderzoek, samenwerking met de gemeente en binnen een consortium op Europees niveau. Samenwerking met jongeren en het vertalen van beleidsvragen tot onderzoeksvoorstellen is een belangrijk speerpunt. Je kunt ervaring opdoen met het (mede) schrijven van internationale wetenschappelijke publicaties.

Uitbreiding en verlenging van de werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van financiering.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • Je hebt een (research)master in de Gezondheidswetenschappen, Bewegingswetenschappen of een vergelijkbare studie afgerond.
  • Belangrijke vaardigheden die je zal ontwikkelen en gebruiken zijn het opzetten van onderzoek, kwantitatieve analyse en wetenschappelijke rapportage.
  • Daarnaast steunt de afdeling van harte kandidaten die hun vaardigheden op het gebied van multidisciplinaire samenwerking, leiderschap, doelgericht werken, creativiteit, initiatief, betrokkenheid, visie en zichtbaarheid verder willen ontwikkelen.
  • Ervaring met het werken met de doelgroep is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek. Wij bieden kandidaten de mogelijkheid hun affiniteit met wetenschappelijk onderzoek te verdiepen en meer ervaring op te doen met projectopzet en gegevensanalyse, en wetenschappelijk schrijven.
  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 12 maanden.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.615- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

Bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg streven we naar de verbetering van de gezondheid van de bevolking op lokaal, nationaal en internationaal niveau door middel van hoogwaardig onderzoek en onderwijs. Ons onderzoek is zeer multidisciplinair en gericht op de ontwikkeling en toepassing van innovatieve methoden. Samenwerking met en direct effect op praktijk en beleid vormen de kern van ons werk.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 28 uur per week
  • €2911—€4615 per maand
  • Universitair
  • 51.07.20.TG-P681987-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you