Secretaresse vakgroep CCP/CMS

Secretaresse vakgroep CCP/CMS

Geplaatst Deadline Locatie
4 jan 22 jan Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de vakgroepen CCP en CMS zijn wij op zoek naar een vakgroep secretaresse. In deze functie verricht je diverse ondersteunende secretariële werkzaamheden, zoals telefoonverkeer, in- en uitgaande post, agendabeheer (plannen, agenderen en coördineren van afspraken), plannen van reizen, verwerken van declaraties, archiefbeheer en het organiseren van vergaderingen. Je hebt veel contact met studenten, medewerkers en derden. Dit betreft zowel nationaal als internationale contacten. De groepen waar je voor werkt zijn door het aantrekken van nieuwe medewerkers in de afgelopen periode gegroeid en zullen in de komende tijd nog verder groeien. Het hoge tempo waarin ontwikkelingen elkaar opvolgen vraagt om een voortdurende prioriteitstelling en nauwkeurige planning van de werkzaamheden. De groei van de groep is ook de reden dat de functie voor 16-20 uur is. Je start in eerste instantie voor 16 uur met de verwachting dat dit in de komende periode kan uitbreiden naar 20 uur per week. Voor meer informatie over de vakgroepen zie: Home CCP | Computational Chemical Physics (CCP) (utwente.nl) en Home CMS | Computational Materials Science (CMS) (utwente.nl)

 

Binnen de faculteit werkt een grote groep secretaressen, ieder voor het eigen organisatie onderdeel. Er wordt regelmatig samenwerking gezocht en is er een overkoepelend secretaresse overleg. Bij afwezigheid vervang je elkaar, en je kan bij elkaar terecht voor vragen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde ( bij voorkeur secretariële) opleiding op MBO-niveau en daarnaast heb je enkele jaren aantoonbare werkervaring. Gezien het aantal buitenlandse medewerkers in de groep is schriftelijke en mondelinge kennis van de Engelse taal een vereiste. Je hebt kennis van diverse softwarepakketten (Microsoft Office, Outlook etc.) en bent in staat je nieuwe softwarepakketten snel eigen te maken. Verder ben je vlot in de omgang, flexibel, accuraat en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zeer afwisselende functie. Je zult deel uit gaan maken van een divers samengestelde vakgroep waar een goede werksfeer, samenwerking en betrokkenheid belangrijk gevonden worden. Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met zicht op een vast dienstverband. Het betreft een positie voor 16-20 uur per week (waarbij op minimaal 3 dagen een dagdeel moet worden gewerkt, de verdeling van de uren kan worden afgestemd met de leidinggevende). We zoeken iemand die z.sm. kan starten. Het salaris bedraagt maximaal € 2.853,- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring (conform schaal 6 cao NU).

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 16—20 uur per week
  • €2052—€2853 per maand
  • MBO
  • 2020-185

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you