Verpleegkundig specialist Urologie

Verpleegkundig specialist Urologie

Geplaatst Deadline Locatie
6 jan 22 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als verpleegkundig specialist speel je een rol in de verdere ontwikkeling, verbetering en implementatie van zorgpaden binnen de urologie met als focus functionele en oncologische urologie. Op deze manier kun je jouw waarde toevoegen aan de zorg voor onze patiënten!

Als verpleegkundig specialist voer je professionele medische en verpleegkundige verrichtingen uit. Je verzorgt de behandel- en zorgcoördinatie van een patiëntengroep en je geeft voorlichting en begeleiding aan onze patiënten. Daarnaast draai je zelfstandig spreekuren voor de functionele (bekkenbodem, lagere urinewegen) en oncologische (prostaat, blaas, nier) urologie. Dit gebeurt fysiek, via video of telefonisch.

Je bent zowel klinisch (consultbasis) als poliklinisch inzetbaar en werkt nauw samen met jouw collega verpleegkundig specialisten in een team van zeer betrokken zorgprofessionals van verpleegkundigen, physician assistants, medisch specialisten, artsen in opleiding en paramedici.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Casemanager voor patiënten met oncologische en functionele zorgvraag.
  • Zelfstandig (poli)klinisch geprotocolleerde medische zorg verlenen.
  • Medisch technische handelingen verrichten.
  • Een herkenbaar aanspreekpunt (casemanager) zijn voor de patiënt, andere zorgverleners en professionals.
  • Het coördineren en organiseren van het zorgproces waarbij efficiëntie voor zowel patiënt als behandelaar een belangrijk uitgangspunt is.
  • Het blijven verbeteren van de kwaliteit van zorg, bijvoorbeeld op het gebied van ketenzorg, zorgpaden en informatievoorziening.
  • Een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering en vertaling van (medisch/ verpleegkundig) wetenschappelijk onderzoek voor de patiëntengroep.
  • Bijdrage leveren aan onderwijs c.q. coaching van verpleegkundigen (klinisch en poliklinisch) en andere zorgprofessionals binnen de ketenzorg.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een energieke, betrokken, oplossingsgerichte en initiatiefrijke verpleegkundig specialist die niet bang is om besluiten te nemen. Je bent in staat om te werken in een steeds veranderende omgeving waarbij flexibiliteit, verandervermogen en doorzettingskracht belangrijke competenties zijn. Je geeft zo deze manier invulling aan de rol/ontwikkeling van de verpleegkundig specialist en je werkt over de grenzen van de afdeling. Hierbij zet je innovatie in om te komen tot de beste persoonsgerichte zorg.

Samenwerken is voor jou een voorwaarde om prettig te kunnen werken. Je bent ontwikkelings- resultaatgericht en in staat om je eigen caseload goed te beheren en de bijbehorende administratie te voeren. Je maakt de daarvoor gebruikte ICT-toepassingen vlot eigen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
  • BIG geregistreerd verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding tot Verpleegkundig Specialist (Masteropleiding Advanced Nursing Pratice) of je beschikt over de juiste verpleegkundige opleiding om met de opleiding tot verpleegkundig specialist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te kunnen starten.
  • Het zou fijn zijn als je ervaring binnen de (oncologische en/of functionele) urologie hebt opgedaan.
  • In staat om op basis van evidence veranderingen te implementeren.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc zit momenteel in een transitiefase. Daar waar verschillende specialismen vanuit patiëntenzorg met elkaar nauwe verwantschap hebben, worden afdelingen rond een gezamenlijk thema georganiseerd. Met deze thematisering wil het ziekenhuis de zorgprocessen structureren rondom de behoeften van de patiënt.

Urologie
De afdeling Urologie bestaat uit de pijlers andrologische, minimaal invasieve, functionele, oncologische en kinderurologie. Vanwege innovatieve behandelingen verwijzen niet alleen huisartsen uit de regio naar ons, maar ook specialisten van binnen en ver buiten de regio. Thematisering zal ook een rol gaan spelen binnen de polikliniek.

Binnen de functionele urologie is er een nauwe samenwerking met Gynaecologie (Bekkenbodemcentrum Isabella Radboudumc en MUMC) en binnen de oncologische Urologie is er intensieve samenwerking met de Radiologie, Pathologie en Medische Oncologie. Ook heeft de afdeling Urologie een samenwerkingsverband met Maasziekenhuis Boxmeer. Er worden gesprekken gevoerd om de zorg strategisch te positioneren in de regio.

Als verpleegkundig specialist werk je voornamelijk op de polikliniek en op consultbasis in de kliniek. Je zoekt aansluiting binnen de gehele keten.

Verpleegkundige in het Radboudumc
In het Radboudumc werken om en nabij de 2.000 verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het Radboudumc werken verspreid over vele afdelingen, thema's en centra; alles georganiseerd rondom de patiënt. Zo kunnen we de patiënt de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Verpleging en verzorging
  • Gezondheid
  • max. 28 uur per week
  • €2911—€4615 per maand
  • HBO
  • 130425-P683423-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you