Analist Histologie

Analist Histologie

Geplaatst Deadline Locatie
13 jan 23 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 feb 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jij bent de analist met een afgeronde MLO- of HLO-opleiding en 5 jaar ervaring. Wij zoeken een collega voor ons team van in totaal 40 analisten. Hier draai je mee op topniveau en loopt voorop als het gaat om de nieuwste technieken.

Functieomschrijving

Jij bent de analist met een afgeronde opleiding en liefst met ongeveer vijf ervaring in diverse technieken. Afhankelijk van je kennis en ervaring zijn er diverse mogelijkheden voor uitdagingen. Technieken die op onze afdeling gedaan worden zijn on andere histochemische kleuringen, enzymkleuringen, EM kleuringen, Immunologie en Pathasser. Waar nodig overleg je met de verantwoordelijk patholoog en denkt mee vanuit je kennis en ervaring waardoor je veel problemen zelfstandig kunt oplossen. In deze rol ben je belangrijk voor de patiënten in ons ziekenhuis. Je draait ook bereikbaarheidsdiensten voor de diagnostiek binnen de pathologie om de collega's bij histologische aanvragen te helpen. Werken in een academisch ziekenhuis als het UMC Utrecht betekent vooraan lopen in de ontwikkelingen. Daarom zoeken we een collega die met ons mee voorop wil lopen en net zo enthousiast is als er bijvoorbeeld nieuwe kleuringen beschikbaar zijn. Ook ontwikkel en implementeer je nieuwe technieken en methoden. Je bent actief in het testen van nieuwe bepalingen.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar twee analisten met een afgeronde MLO of HLO-opleiding en ervaring met immuunhistochemische en andere histochemische technieken. Je hebt zo'n vijf jaar ervaring. Voor deze functie moet je in staat zijn om alle diagnostische bepalingen binnen ons kwaliteitssysteem zorgvuldig uit te voeren. Verder functioneer je goed in teamverband en ben je iemand die nadenkt over verbeteringen in ons laboratorium.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze 32 - 36 functie wordt nader bepaald.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Unit histologie en immuunpathologie

In ons laboratorium werken we met 40 collega's, waarvan 10 immunohistochemische analisten. Binnen onze groep is een enorme diversiteit in karakters, leeftijd, kennis en ervaring. Het voordeel van een groot team is dat je altijd wel iemand vindt met wie je goed samen kan werken en daarbij is onze teamspirit ruimschoots aanwezig. Bijkomend voordeel is dat vanwege de diversiteit in kennis en ervaring er ook veel ruimte is om van elkaar te leren. Onze unit histologie en immuunpathologie maakt deel uit van de afdeling pathologie, die weer hoort bij de divisie laboratoria, apotheek en biomedische genetica van het UMC Utrecht. Het diagnostische proces van de afdeling begint vaak in onze unit. In het proces besteden we veel aandacht aan klantgerichtheid en patiëntveiligheid. Ons ISO 15189 geaccrediteerd laboratorium ontwikkelt en implementeert voortdurend nieuwe technieken en methoden.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 2021/0605

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you