Promovendi Psycholoog

Promovendi Psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
14 jan 4 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als promovendi psycholoog voer je intakegesprekken en kortdurende individuele begeleidingstrajecten uit bij promovendi van de VU die psychische klachten ervaren tijden hun promotietraject. Heb jij belangstelling om deze nieuwe functie op te gaan pakken? En wil jij in een internationale omgeving werken? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Als promovendi psycholoog ben je het aanspreekpunt voor promovendi van de VU met psychische problemen. Je voert intakegesprekken met promovendi die zich melden en je voert korte individuele begeleidingstrajecten uit. Bij complexe problematiek verwijs je door naar de reguliere zorg.
Jouw functie is nieuw binnen de VU, daarom zal het een van je taken worden om binnen de organisatie actief kenbaar te maken dat promovendi die moeilijkheden ervaren bij jou als promovendi psycholoog terecht kunnen. Omdat we een grote groep internationale promovendi hebben, is het van belang om de gesprekken zowel in het Nederlands als in het Engels te kunnen voeren. Je wordt onderdeel van het team Arbo & Milieu, waar ook bedrijfsmaatschappelijk werk en de bedrijfsarts onder valt. Daarnaast werk je nauw samen met het team studentenpsychologen.

Jouw taken:
 • Het verrichten van intakes, diagnostiek en adviseren van VU promovendi
 • Kortdurende individuele begeleiding bieden aan VU promovendi
 • Doorverwijzen naar externe instanties als de vraag niet aansluit bij de begeleiding die de promovendi psycholoog biedt
 • Actief bijdragen aan de zichtbaarheid van de promovendi psycholoog op de VU
 • Samenwerking zoeken en afstemmen met verschillende andere interne hulpkanalen voor medewerkers (bedrijfsmaatschappelijk werk, bedrijfsarts, studentenpsychologen)
 • Het uitvoeren van een (tussentijdse) evaluatie van de functie promovendi psycholoog.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Wij vragen van jou dat je:
 • een afgeronde Master klinische- en/of ontwikkelingspsychologie hebt, aangevuld met een post-master opleiding, bij voorkeur de opleiding tot GZ psycholoog
 • kennis en ervaring hebt met cognitieve ontwikkelingsproblematiek
 • ruime ervaring (3-5 jaar) hebt met het voeren van intakegesprekken en kortdurende begeleiding (stepped care en stepped diagnostiek)
 • goed Engels spreekt en kennis of ervaring hebt met het werken in een diverse culturele/etnische omgeving
 • helder kunt rapporteren en een evaluatie van de functie uit kunt uitvoeren
 • initiatief neemt tot samenwerking met collega’s die betrokken zijn bij het welzijn van promovendi binnen de VU

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en is minimaal € 3.746,-  en maximaal € 5.127,- (schaal 11) bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband. Dit betreft een functie voor 0,5 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • Maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Ruime bijdrage aan ABP pensioenregeling
 • Bijdrage aan reiskosten voor woonwerkverkeer
 • Keuzemodel voor de uitruil van diverse arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

HRM, Arbo & Milieu
De dienst HRM, Arbo en Milieu (HRMAM) is verantwoordelijk voor een adequaat personeelsbeleid, -advies, en -ondersteuning en het arbeidsomstandighedenbeleid van de Vrije Universiteit Amsterdam. We werken intensief samen met faculteiten en andere diensten zodat ons beleid en diensten goed aansluiten bij het primaire proces.

Werken bij HRMAM betekent actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers en van de organisatie. Belangrijke thema’s voor HRMAM zijn talentbeleid en duurzame inzetbaarheid. Als medewerker lever je hier direct of indirect een bijdrage aan. In totaal werken er 85 mensen bij HRMAM, verdeeld over de afdelingen Advies & Ontwikkeling, het HRM Service Center, Strategie & Beleid en Arbo & Milieu.

 
Arbo & Milieu
De VU heeft een eigen, gecertificeerde interne arbodienst. De arbodienst valt onder de afdeling Arbo & Milieu. Behalve voor de negen faculteiten (inclusief de gezamenlijke faculteit Tandheelkunde van VU en UvA) en acht centrale diensten van de VU, werkt de arbodienst ook voor enkele andere partijen op de campus aan de Zuidas. Tevens werkt de arbodienst samen met de collega’s van VUmc, AMC en UvA.

Specificaties

 • HRM
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 20 uur per week
 • €3746—€5127 per maand
 • Universitair
 • 7006

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you