Studentendecaan

Studentendecaan

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 4 feb Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen

De studentendecanen maken deel uit van de afdeling student Affairs Coaching and Counselling. Zij begeleiden jaarlijks ongeveer 900 studenten, waaronder ook internationale studenten, bij vragen op het terrein van studie en studie belemmerende omstandigheden, wet- en regelgeving, financiële zaken, rechtspositie en beroepsprocedures.

Je houdt individuele gesprekken met (internationale) studenten, en participeert in diverse werkgroepen en commissies op het gebied van studentenzaken. Je levert een bijdrage aan de voorlichtingsactiviteiten en speelt een actieve rol bij de beleidsvernieuwing met betrekking tot studentenvoorzieningen

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Wat neem je mee

Je hebt een (juridische) academische opleiding of gelijkwaardig en bent bekend met wetgeving op het terrein van hoger onderwijs. Je bent analytisch en integer en kunt goed communiceren. Je hebt ervaring met het begeleiden en adviseren van (internationale) studenten en studenten met een functiebeperking. Je bent communicatief vaardig, flexibel en dienstverlenend. Inlevingsvermogen en het vermogen om te gaan met vertrouwelijke informatie zijn een vereiste.

Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend, zowel in Nederlands als Engels

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je terug.

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband van 12 uur per week vooralsnog voor de periode van één jaar met de mogelijkheid op termijn een uitbreiding van uren. 

Afhankelijk van de evaluatie van jouw functioneren bestaat er uitzicht op verlenging van het contract en behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. 

Je salaris bedraagt, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, maximaal € 5.127.=  bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 12 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • Universitair
  • 2021-199

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you