Onderzoeksmakelaar / Senior onderzoeker Tranzo

Onderzoeksmakelaar / Senior onderzoeker Tranzo

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 22 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo, onderdeel van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences zijn wij op zoek naar een:

Onderzoeksmakelaar & Senior onderzoeker Tranzo
0,8 fte voor 12 maanden met mogelijkheden tot verlenging

Functieomschrijving

Als onderzoeksmakelaar & senior onderzoeker bij de Academische Werkplaats (AW) Ouderen combineer je wetenschappelijke taken binnen de universiteit met het verbinden van wetenschap en praktijk door het intensiveren van de gelijkwaardige samenwerking tussen de universiteit en ouderenzorgorganisaties. Dit draagt eraan bij dat de ontwikkelde kennis relevant en bruikbaar is voor zorgprofessionals in de ouderenzorg.

Als senior onderzoeker ontwikkel je een eigen onderzoekslijn, begeleid je promovendi, schrijf je onderzoeksvoorstellen en denk je mee in de onderzoeksagenda, strategie en werkwijze van de AW Ouderen. Als onderzoeksmakelaar werk je nauw samen met twee tot drie ouderenzorgorganisaties die lid zijn van de AW Ouderen. Je stimuleert evidence based denken en werken, met als doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren door het gebruik van nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Ook sluit je bijvoorbeeld aan bij een wetenschapscommissie of expertgroep, beantwoord je vragen van zorgprofessionals over het doen van onderzoek, luister je naar hun ervaring van werken in de zorgpraktijk en vraag je naar ‘problemen’ op de werkvloer, als input voor mogelijke nieuwe onderzoeksvragen. Ook signaleer je binnen de zorgorganisaties mogelijkheden voor kennisuitwisseling, onderwijs en implementatie en denk je bijvoorbeeld mee in de organisatie van een kenniscafé. Je onderhoudt contacten in de hele organisatie en zorgt ervoor dat je zichtbaar bent door bijvoorbeeld regelmatig mee te lopen op de werkvloer en aan te sluiten bij diverse overleggen. 

Binnen de AW Ouderen werk je nauw samen in een team met drie andere onderzoeksmakelaars & senior onderzoekers, de communicatieadviseur, de onderwijsexpert en de implementatiemakelaar en de bijzonder hoogleraar. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een gepromoveerd onderzoeker met een opleiding in bijvoorbeeld sociale- of gezondheidswetenschappen. Je hebt aantoonbare kennis en een specifieke deskundigheid op het gebied van wetenschappelijk onderzoek in de ouderenzorg en tenminste 5 jaar ervaring in het begeleiden van promotieonderzoek over de ouderenzorg. Je kunt een brug slaan tussen wetenschap en praktijk door gelijkwaardige samenwerking met de diverse relevante stakeholders in de zorgpraktijk, het onderwijs en de universiteit vorm te geven. We zoeken een netwerker en verbinder die gemakkelijk kan schakelen tussen het werken met onderzoekers, zorgprofessionals, managers en ouderen; je hebt goede contactuele eigenschappen en je kunt goed samenwerken met mensen met een verschillende achtergrond, functie en ervaring. Je bent ondernemend, werkt zelfstandig en hebt een creatieve visie. Je vindt het daarnaast prettig om als een pionier te werk te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband van maximaal 32 uur per week voor 12 maanden volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) onderzoeker 2, met een inschaling van maximaal € 5.453,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. De voorkeur gaat uit naar een indiensttreding per 1 mei 2021. Bij goed functioneren en voortzetting van de financiering is er uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst. 

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Gezondheid, Organisatie en de Verhouding staat-burger-maatschappij. Met een inspirerende werkomgeving daagt de faculteit haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.
Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Afdeling

Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo

In de Academische Werkplaats (AW) Ouderen werkt Tranzo samen met tien organisaties in de ouderenzorg die de bijzondere leerstoel Ouderenzorg van Katrien Luijkx mogelijk maken. De missie van de AW Ouderen is bijdragen aan het realiseren van mensgerichte ouderenzorg. Dit doen we door 1. wetenschappelijke kennis te ontwikkelen over mensgerichte ouderenzorg, met daarbij nadrukkelijk aandacht voor de leefwereld van ouderen; 2. maatschappelijke impact te realiseren door onderzoeksresultaten te vertalen naar de zorgpraktijk. Dit doen we door het ontwikkelen van een instrument of werkwijze, een spel of onderwijsmodules en deze te implementeren in de zorgpraktijk. Om ervoor te zorgen dat onze resultaten aansluiten op de zorgpraktijk en gebruikt worden, werken we steeds nauw samen met ouderen en medewerkers in de ouderenzorg. We werken in een relatief nieuw team dat momenteel bestaat uit vier onderzoeksmakelaars & senior onderzoekers, een communicatieadviseur, een onderwijsexpert en een implementatiemakelaar, aangestuurd door de bijzonder hoogleraar. De huidige vacature is ontstaan door het vertrek van een van de onderzoeksmakelaars & senior onderzoekers.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €4538—€5453 per maand
  • Gepromoveerd
  • 17135

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you