Docent/Gedragswetenschapper, bij de opleiding specialist ouderengeneeskunde / Faculty of Health, Medicine and Life Sciences / vakgroep Huisartsgeneeskunde

Docent/Gedragswetenschapper, bij de opleiding specialist ouderengeneeskunde / Faculty of Health, Medicine and Life Sciences / vakgroep Huisartsgeneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 4 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Per 1 april zoeken wij een 0,3-0,4 fte docent-2/gedragswetenschapper tbv jaar 2 van de opleiding specialist ouderengeneeskunde.

Functieomschrijving

·         Verzorgt samen met docenten (specialist ouderengeneeskunde) het -deels zelf ontwikkelde - onderwijs aan aios. 
·         Coacht aios en opleiders, samen met een specialist ouderengeneeskunde;
·         Is inzetbaar als mentor van aios;
·         Toetst competenties en beoordeelt de voortgang van de aios;
·         Ontwikkelt onderwijs;
·         Participeert in landelijke en regionale samenwerking waar nodig;
·         Bereidheid tot interprofessioneel (samen)werken.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, enthousiaste, praktiserende gedragswetenschapper met minimaal 3 jaar werkervaring. Ervaring hebben/werkzaam zijn als psychotherapeut of GZ-psycholoog strekt tot aanbeveling.

De nieuwe collega:
·         is bekend met het geven en ontwikkelen van onderwijs en/of is bereid tot het volgen van verdere opleidingen op dit gebied;
·         beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
·         is in staat een rolmodel te zijn voor de aios met toepassing van de principes van evidence based practice;
·         is integer en professioneel;
·         is zelfstandig en kan goed samenwerken;
·         is een pionier die goed kan omgaan met nieuwe situaties in wisselende contexten;

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot september 2022.

Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren en het soort werkervaring. De functie is ingeschaald als Docent-2 bij de Universiteit Maastricht. U wordt ingeschaald in schaal 12. Bij een aanstelling van 1.0 fte is dat minimaal € 4.538,- / maximaal € 5.826,- (conform schaal 12).

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde CV. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HRM van de Universiteit Maastricht.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers. 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Afdeling

Vakgroep Huisartsgeneeskunde, afdeling ouderengeneeskunde

We leiden aios op tot competente, creatieve, innovatieve en maatschappelijk betrokken SO’s met oprechte interesse in de individuele kwetsbare (oudere) patiënt. Zij dienen kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen aan al hun patiënten. We willen een aantrekkelijke opleiding zijn die kwalitatief goed en wetenschappelijk onderbouwd en waar mogelijk interprofessioneel onderwijs geeft. Een veilig leerklimaat staat voorop en aios zijn in de lead.
Ouderengeneeskunde Maastricht is in 2020 gestarte en RGS erkende vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde. De opleiding voldoet aan het Landelijk Opleidingsplan van SOON, maar er is ook ruimte voor eigen invulling en signatuur. Eigen mening en inbreng, in goed overleg met het hoofd en nauwe samenwerking met het team, wordt in deze functie zeer op prijs gesteld.
 

De opleiding Ouderengeneeskunde is onderdeel van de vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht en net als de Huisartsopleiding Maastricht gevestigd op het Debyeplein 1 in Maastricht, alwaar het terugkomdagonderwijs plaatsvindt.
Meer informatie op: www.ouderengeneeskundemaastricht.nl

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 12—16 uur per week
  • €4538—€5826 per maand
  • Universitair
  • AT2021.13

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Peter Debeyeplein 1, 6229 HA, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you