Secretaresse Vakgroep Data Management and Biometrics (DMB)

Secretaresse Vakgroep Data Management and Biometrics (DMB)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 5 feb Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste, accurate secretaresse die graag werkt in een dynamische werkomgeving?

Voor de vakgroep Data Management and Biometrics (DMB) zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse (0,7 - 0,8 fte). Als vakgroepssecretaresse bied je de dagelijkse ondersteuning aan de vakgroepsvoorzitter en de overige medewerkers van de vakgroep.

Vanuit jouw centrale positie houd je het overzicht in de veelheid van dossiers en afspraken. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen. Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer voor de DMB-stafleden, telefoonverkeer, in- en uitgaande post, archiefbeheer, het voorbereiden en organiseren van vergaderingen, symposia e.d. en ondersteuning bij projectmanagement. Je controleert maandelijks de financiële overzichten van de leerstoel en onderhoudt de DMB-website.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

 

 • Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO-niveau.
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een proactieve instelling en goede contactuele eigenschappen.
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent digitaal vaardig, nieuwe softwarepakketten maak jij je snel eigen.
 • Plannen, organiseren en overzicht bewaken zijn jou op het lijf geschreven. Je ziet het werk liggen. Wanneer jij aan een taak begint, wordt deze succesvol afgerond.
 • Je hebt oog voor het sociale welbevinden van je collega’s.
 • Tot slot ben je een enthousiaste collega die een goede sfeer in het team belangrijk vindt en graag wilt helpen om een succes te maken van alle activiteiten van de vakgroep DMB.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je:

 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een positieve en informele werksfeer.
 • Een structurele positie (0,7-0,8 fte)
 • Een salaris conform schaal 6, max EUR 2.853,--, - (UFO profiel: Secretaresse 3) bij een voltijds dienstverband.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

EEMCS

De faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica (EEMCS) zet wiskunde, elektrotechniek en informatica in voor de voortgaande ontwikkeling van de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). In een tijd waarin ICT te vinden is in bijna elk apparaat of product dat we gebruiken, omarmen wij onze bijdrage aan een breed scala aan activiteiten in onze maatschappij en onze rol als pioniers van de digitale samenleving. Als onderdeel van een ‘people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werkt onze faculteit intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in zowel binnen- als buitenland. Het is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute. Als werkgever biedt de Faculteit EEMCS werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Afdeling

Het is de missie van de vakgroep DMB om te werken aan “Explainable Data Science”. We werken aan methoden die de betrouwbaarheid en robuustheid van kunstmatige intelligentie verhogen, zowel voor het zelfstandig door computers verzamelen en voorbereiden van gegevens als ook voor het verkrijgen van analyseresultaten en het trekken van uitlegbare conclusies.

De vakgroep heeft ongeveer 40 medewerkers, waaronder 17 voltijdsstafleden. Binnen de vakgroep wordt veel waarde gehecht aan afstemming, samenwerking en open communicatie.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 28—32 uur per week
 • €2052—€2853 per maand
 • MBO
 • 2021-198

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you