Docent Specialist Ouderengeneeskunde

Docent Specialist Ouderengeneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
2 feb 1 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een specialist Ouderengeneeskunde, die een inspirerende bijdrage aan het onderwijs kan leveren.

Als specialist Ouderengeneeskunde ben je inhoudelijk expert. Wij zien docent zijn als een vak apart. Je bent hier specifiek in geschoold of je bent bereidheid je hierin te laten scholen.

De vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde Nijmegen (VOSON) biedt aan 135 aios een opleiding op maat. In drie jaar worden zij opgeleid tot creatieve toekomstbestendige en levenslang lerende specialisten ouderengeneeskunde, die met hart en ziel inhoud geven aan de ouderenzorg van nu en van de toekomst.

Het onderwijs wordt zowel lokaal als landelijk / regionaal verzorgd. Door de maatregelen in verband met de Covid-19 pandemie wordt op dit moment het onderwijs volledig online gegeven. Zodra het verantwoord is, zal een deel van de onderwijsactiviteiten fysiek plaatsvinden.Naar verwachting zal een combinatie van fysiek en online onderwijs de standaard worden. Docenten werken in een multidisciplinair onderwijsteam.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Verzorgt en ontwikkelt online en fysiek onderwijs.
  • Coacht aios en opleiders, samen met een gedragswetenschappelijk docent.
  • Toetst competenties en beoordeelt de voortgang van de aios.
  • Levert een bijdrage aan landelijke en regionale samenwerking.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een ambitieuze, enthousiaste, praktiserend specialist ouderengeneeskunde met minimaal 3 jaar werkervaring.

De nieuwe collega:
  • Is bekend met het geven en ontwikkelen van onderwijs en is bereid tot het volgen van verdere opleidingen op dit gebied.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Is in staat een rolmodel te zijn voor de aios met toepassing van de principes van evidence based practice.
  • Is integer en professioneel.
  • Is zelfstandig en kan goed samenwerken.
  • Is competent met betrekking tot: klantgerichtheid, integriteit, samenwerking en zelfmanagement.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is afhankelijk van de ervaring als specialist Ouderengeneeskunde en als docent en bedraagt minimaal € 4.763 bruto per maand bij een volledig dienstverband en kan worden aangevuld met een arbeidsmarkttoelage, tot een maximaal salaris van € 7.103 bruto per maand bij een volledig dienstverband op basis van 36 uur per week.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde vormt de verbindende partner in regionale en nationale transmurale zorg. Wij streven naar goede, toegankelijke en samenhangende zorg en preventie, zoveel mogelijk in de eigen omgeving: empowerment waar mogelijk, zorg waar nodig. Daarin streven we continu naar initiatief en innovatie.

Wereldwijd is de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc één van de meest toonaangevende afdelingen op haar vakgebied.

Wij verrichten, in nauwe samenwerking met ons werkveld, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek en geven onderwijs in de academische opleidingen Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (BMG). Daarnaast leiden wij huisartsen, bedrijfs-en verzekeringsartsen, specialisten ouderengeneeskunde en verslavingsartsen op.

Dit zeer brede spectrum van onderzoek, onderwijs en opleiding biedt medewerkers een uitgelezen mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij diverse netwerken en samenwerkingsverbanden. Dit continu streven naar verbinding, ook binnen de afdeling zelf, levert naast waardevolle kennis breed opgeleide en bevlogen professionals op. De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde richt zich vanuit haar kerntaken onderzoek, onderwijs en opleiding specifiek op persoonsgerichte zorg en communicatie, transmurale en interprofessionele samenwerking, preventie, diversiteit, participatie en kwetsbare groepen.

Voor zowel medewerkers en leidinggevenden staan thema's als vitaliteit, werkplezier, talentontwikkeling, ontmoeting en zichtbaarheid centraal bij het werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde. Werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde betekent werken in een toonaangevende, ambitieuze en prettige omgeving. Samenwerken, talentontwikkeling, excelleren en de menselijke maat zijn bij ons uitgangspunten.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 10—14 uur per week
  • €4763—€6122 per maand
  • Universitair
  • 131823-P692122-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you