Docent Coschappen Ziekenhuisfarmacie - Poliklinische Farmacie (0,1 fte)

Docent Coschappen Ziekenhuisfarmacie - Poliklinische Farmacie (0,1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 feb 1 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij je inzetten voor het praktijkonderwijs binnen de opleiding tot apotheker? Lees verder en solliciteer!

Functieomschrijving

Wij zoeken een apotheker van het ziekenhuis (ziekenhuisapotheker of poliklinisch apotheker) die naast zijn/haar werkzaamheden in de apotheek het UPPER-team wil komen versterken. Het betreft een deeltijdfunctie van 0,1 fte. Over de concrete invulling (0,5 dag/week, gespreid over de week of geclusterd) kan worden overlegd.

Je taken zijn:

  • het verzorgen van onderwijsbijeenkomsten waarin studenten in groepen van 8 tot 12 studenten hun coschap-ervaringen uitwisselen. Als docent geef je sturing aan het leerproces, maak je de koppeling tussen theorie en praktijk, vergroot je het inzicht in de ziekenhuis/poliklinische farmacie;
  • het beoordelen van de (ziekenhuisapotheek/poliklinische apotheek) coschappen en keuzestages van studenten, op basis van de leerdoelen en het dossier van de student en de daarin opgenomen beoordeling door de coschapbegeleider;
  • het bijdragen aan de inhoud van het coschapprogramma, de leerdoelen, opdrachten, beoordeling van studenten en de samenwerking met de ziekenhuisfarmacie/poliklinische farmacie in samenhang met het coschapprogramma voor de openbare farmacie;
  • het incidenteel bijdragen aan onderwijsbijeenkomsten binnen de experiential learning cursussen waarin cursorisch onderwijs is gekoppeld aan een coschap in de ziekenhuisapotheek/poliklinische apotheek;
  • het meedenken met relevant praktijkonderzoek binnen de apotheken van het ziekenhuis.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent werkzaam als specialist ziekenhuisapotheker of poliklinisch apotheker en hebt ervaring in en affiniteit met de begeleiding van studenten van de apothekersopleiding en/of apothekers in opleiding tot apotheker van het ziekenhuis. Als farmaceutisch zorgverlener ben je een goed rolmodel voor de studenten van onze opleiding.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden van studenten tijdens de coschappen of bij de vervolgopleiding;
  • je hebt een visie op de evoluerende rol van apotheker tot zorgverlener;
  • je werkt graag in teamverband;
  • je kan zowel feedback geven als feedback ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een positie voor 1 jaar: de arbeidsvoorwaarden zijn in overleg. Detachering behoort tot de mogelijkheden;
  • Een voltijd brutosalaris variërend van € 2.790,- tot € 4.402,- in de schaal 10;
  • Voordelen inclusief 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden zelf uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Meer informatie over werken bij de faculteit Bètawetenschappen vind je hier.

Werkgever

UPPER is onderdeel van de afdeling Farmaco-epidemiologie en Klinische Farmacologie. UPPER bestaat uit een team van onderzoeksmedewerkers, coschapcoördinatoren, coschapdocenten en een administratief medewerker onder leiding van hoogleraar Farmaceutische Patiëntenzorg Marcel Bouvy. Ons team werkt samen met een bestand van ca. 2100 farmaceutische instellingen waarvan 244 openbare apotheken en 52 ziekenhuisapotheken erkend zijn als opleidingsapotheek. Als docent Coschappen Ziekenhuisfarmacie/poliklinische farmacie speel je een belangrijke rol in het praktijkonderwijs binnen de opleiding tot apotheker.

De faculteit Bètawetenschappen bestaat uit een heleboel fundamentele verbindingen. We hebben zes departementen, namelijk Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Elk van deze departementen bestaat uit verschillende instituten die zich samen richten op belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Nog fundamenteler zijn de individuele onderzoeksgroepen, de bouwstenen van onze ambitieuze wetenschappelijke projecten.

De Universiteit Utrecht is een vriendelijke en ambitieuze universiteit in het hart van een oude stad. We verwelkomen graag nieuwe wetenschappers in onze stad - een bloeiend cultureel centrum dat consequent wordt beoordeeld als een van de gelukkigste steden ter wereld. We staan bekend om ons innovatieve interdisciplinaire onderzoek en onze nadruk op inspirerend onderzoek en excellent onderwijs. We staan ook bekend om onze vertrouwde sfeer en de 'can-do' mentaliteit van onze mensen. Deze levendige en inspirerende academische omgeving trekt professoren, onderzoekers en promovendi van over de hele wereld aan, waardoor zowel de universiteit als de Faculteit Bètawetenschappen een levendige internationale gemeenschap vormen en wonderbaarlijk divers zijn.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Natuurwetenschappen
  • max. 4 uur per week
  • €2790—€4402 per maand
  • Universitair
  • 1140188

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you