Senior Medewerker Research Data Expert Team - DANS-KNAW - Den Haag

Senior Medewerker Research Data Expert Team - DANS-KNAW - Den Haag

Geplaatst Deadline Locatie
9 feb 14 mrt Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een senior projectmedewerker. 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag binnen het research data expert team. Je wordt ingezet in verschillende projecten en activiteiten van DANS. Een aanzienlijk deel van je activiteiten zal zich afspelen in de context van de vele Europese projecten waaraan DANS deelneemt. De projectactiviteiten van DANS richten zich inhoudelijk veelal op FAIR en open data, lange-termijnarchivering van herbruikbare data en de certificering van repositories. Het gaat om een afwisselende functie, waarin je veel internationale contacten hebt en betrokken bent bij trainingen. Ontwikkeling tot projectleider behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Je hebt een voltooide academische opleiding en beschikt over inhoudelijke kennis op het terrein van DANS. Je bent gemotiveerd, gericht op resultaten en samenwerking, en kennisoverdracht is je tweede natuur. Je kunt snel schakelen en goed met mensen omgaan. Verder ben je een goede schrijver en beheers je de Engelse taal. Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met:

  • projectmatig werken in een internationale omgeving, in projecten met diverse partners; ervaring met het leiden van dergelijke projecten is een pre
  • het geven van trainingen; onderwijskundige ervaring is een pre
  • productie, verwerking en/of gebruik van onderzoeksdata

Arbeidsvoorwaarden

Wat verdien je?
Het salaris bedraagt maximaal € 5.127,- (schaal 11 CAO-NU/KNAW) bruto per maand bij een fulltime aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van een jaar met de mogelijkheid van verlenging.

Werkgever

DANS (Data Archiving and Networked Services)

Het Data Archiving and Networked Services (DANS-KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW en NWO. Het instituut stimuleert onderzoekers om hun digitale onderzoeksgegevens vindbaar, toegankelijk, interoperabel en herbruikbaar te maken. Dit doet DANS door deskundig advies en gecertificeerde diensten aan te bieden. Door deelname aan (inter)nationale projecten, netwerken en onderzoek draagt DANS bij aan de innovatie van de mondiale wetenschappelijke data-infrastructuur.

Afdeling

Waar ga je werken?
DANS biedt een plezierige werkomgeving, waar een gemotiveerde en goed samenwerkende club van research data experts en engineers zich inzet voor Open Science en FAIR data. Bij DANS vinden we initiatief nemen, deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en samenwerken belangrijk. We stellen prijs op een levendige sfeer onder collega’s en hechten veel belang aan onderlinge kennisuitwisseling. Persoonlijke ontwikkeling wordt niet vergeten en de medewerkerstevredenheid is hoog.

Waar is je werkplek?
DANS is gevestigd aan de Anna van Saksenlaan 51 in Den Haag, op loopafstand van het station Laan van NOI.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderwijs
  • 32—38 uur per week
  • max. €5127 per maand
  • Universitair
  • AT2021-021 - DANS-2021-P&B

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gebouw Borneo, Anna van Saksenlaan 51, 2593 HW, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you